Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Máte vo vzťahu hádky? Toto sú dôvody, prečo je vaša láska skutočná

reklama:
Máte vo vzťahu hádky? Toto sú dôvody, prečo je vaša láska skutočná

Dnes sa spolu pozrieme na niekoľko dôvodov, prečo sú hádky dôkazom skutočnej lásky. To, že sú vo vzťahu hádky nemusí vždy znamenať, že je niečo zle. Skôr naopak! Podľa posledného prieskumu si takmer 44% párov myslí, že hádky prospievajú vzťahu. Myslia si, že sa po nich vyčistí vzduch, a že sa hádkami dokonca udrží dlhodobý vzťah.

Hádky sú základom dobrého vzťahu. Pokiaľ dokážete vyjadriť presne to, čo vám vadí, potom je to znak, že chcete posunúť váš vzťah ďalej. Ľudia, ktorí sú vyzretí, tak nemajú potrebu na niekoho len tak kričať, ale povedia svoje námietky, vypočujú si názor toho druhého a pokúsia sa urobiť nejaký kompromis, ktorý bude vyhovovať obom. Ďalší dôvod je ten, že pokiaľ sa máme potrebu s niekým hádať, tak je to znak, že nám na ňom záleží. Určite by bolo ľahšie privrieť oči nad všetkým, čo vás na druhom štve, ale snaha o to, aby sa určité veci zmenili je oveľa lepšia. Keďže to znamená, že máte snahu o to, aby sa váš vzťah stal harmonickejším, to je znakom skutočnej lásky. Skúste si spomenúť ako často ste sa hádali so svojimi rodičmi alebo súrodencami.

Ďalším dôvodom je, že hádky uľahčujú komunikáciu. Pokiaľ chcete mať spokojný vzťah, je potrebné hovoriť s tým druhým, a tým aj získať jeho dôveru. Keď nebudete hovoriť bude to medzi vami akurát škrípať. Musíte sa však naučiť vypočuť druhých. Hádky sa radia medzi najúprimnejšiu formu komunikácie.

A ako posledný dôvod je ten, že hádky sú zdravé. Psychológovia sa zhodli na tom, že je 7 kľúčových bodov pre šťastný a dlho trvajúci vzťah. Hádky sa medzi tie body radia. V skutočnosti je to tak, že ak sa ľudia nikdy nehádajú, môže to vyzerať harmonicky, ale v skutočnosti niečo nie je v poriadku. Hádky vzťahu dosť pomáhajú. Je ale dôležité, aby ste sa držali pokojného prejavu v žiadnom prípade nekričte na druhého partnera. A určite nepoužívajte argumenty, ktoré k tomu vôbec nepatria!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 3. januára 2024

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.