Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Matka apeluje na všetkých rodičov po tom, čo sa jej dcéra skoro udusila hroznom

reklama:
Matka apeluje na všetkých rodičov po tom, čo sa jej dcéra skoro udusila hroznom

Laura Lou Chambers je matkou Olivie a Oscara. Na sociálnej sieti nedávno zverejnila varovanie pre všetkých rodičov. Rozhodla sa popísať, čo sa stalo jej dcére, keď jedla hrozno. Tentokrát našťastie k žiadnej tragédii nedošlo, ale Laura chce upozorniť na nebezpečenstvo udusenia, keď malé deti jedia celé hrozno.

"Olivia skoro zomrela. A bola to moja chyba. Pripravila som jej a Oscarovi desiatu, hrsť hrozna a nejaké cereálie. Bolo to prvýkrát, čo som nerozpolila hrozno, od tej doby, čo som počula o chlapcovi, ktorý zomrel potom, čo sa udusil týmto ovocím. Hovorila som si, veď má 5 rokov, nie je to tak malé dieťa, aby rýchlo hádzala jedlo do pusy a dusila sa, navyše som sa ponáhľala na upratovanie bytu."

"Našťastie som práve vypla vysávač, keď som to počula. Okamžite som vedela, čo sa stalo. Vybehla som hore. Nemohla dýchať. Prevalila som ju na brucho a všetkou silou som ju tľapkala po chrbte. Nič. Pozerala sa mi priamo do očí a jej pery začínali modrať. Stále nemohla dýchať. Nakoniec Jamie urobil nejaký manéver a podarilo sa mu strapec vybrať."

Teraz ležím vedľa nej a sledujem, ako spí. Plakala som skoro celú noc a bolí ma srdce, keď vidím škrabance, ktoré sa vytvorili, keď sa dramaticky snažila chytiť dych a zaryla si nechty do kože na krku. PROSÍM, PROSÍM, nech je to pripomienka všetkým rodičom, môj život sa takmer nenávratne zmenil vďaka mojej nerozvážnosti.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 30. decembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.