Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
  • Zivotsdetmi
  • Články
  • Voľný čas
  • Matka musela nechať svoje deti len na krátku chvíľu doma samé.Keď sa vrátila, bola šokovaná tým, čo sa im stalo. Varuje všetkých rodičov!

Matka musela nechať svoje deti len na krátku chvíľu doma samé.Keď sa vrátila, bola šokovaná tým, čo sa im stalo. Varuje všetkých rodičov!

reklama:
Matka musela nechať svoje deti len na krátku chvíľu doma samé.Keď sa vrátila, bola šokovaná tým, čo sa im stalo. Varuje všetkých rodičov!

Jednej žene sa stalo naozaj niečo veľmi desivého. Jej dvaja synovia boli skoro unesení neznámymi ľuďmi. Našťastie však poznali trik, ktorý ich mama naučila. Pozrite sa v stručnosti na príbeh, ktorý šokoval celý svet. Mama sa s tým samozrejme zverila na internete a hneď dostala niekoľko ohlasov.

Ranná nevoľnosť

Jedného rána sa našej hrdinke neurobilo zrovna dobre. Už od rána sa cítila veľmi zle, a preto sa rozhodla, že navštívi lekára. Bol tu ale jeden háčik. Jej dvaja synovia potrebovali odviezť do školy. Ako to teraz urobiť? Ona potrebovala k doktorovi fakt nutne, a tak sa rozhodla, že poprosí suseda, aby ich do školy odviezol. Poslala teda chlapca čakať von na dvor pred dom.

Čakanie na dvore

Kým žena išla k lekárovi, čakali chlapci na suseda. V tom sa k nim však priblížil pár dospelých ľudí, muž a žena. Znenazdajky začali mladých chlapcov prosiť, či by im pomohli. Ich priateľ je zavretý v kúpeľni a nechce vyjsť von. Oni by mu možno mohli pomôcť a presvedčiť ho, nech vyjde v pokoji von, že ho odvezú do nemocnice. Dospelí boli veľmi presvedčiví a nebyť prezieravosti staršieho z chlapcov, skoro by došlo k nešťastiu.

Dospelí nežiadajú deti o pomoc

Cez dlhé prosenie povedal starší syn: "Nie, bohužiaľ nepôjdeme!" Túto správu opakoval niekoľkokrát. Dospelí si však stále trvali na svojom. V tú chvíľu prišlo vyslobodenie. Prišiel ich sused a chlapcov nabral do auta. Keď odchádzali, všimli si, že z neďalekého domu vychádza dvojica dospelých spolu s mužom, ktorého mali zachrániť. Všetci traja boli v skvelej nálade. Keď to potom povedali rodičom, bolo veľké pozdvihnutie. Chlapci však dostali veľkú pochvalu, pretože sa držali pravidla, ktoré ich rodičia naučili. Nikdy never cudzím dospelým, pretože dospelí by nikdy nežiadal o pomoc dieťa. Varujte tiež svoje deti. Nikdy neviete, kde na nich môže číhať nebezpečenstvo. Môžete im tak zachrániť život.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.