Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Matka nechala dcérke prepichnúť ušká. Kvôli videu na facebooku ju obvinili z týrania

reklama:
Matka nechala dcérke prepichnúť ušká. Kvôli videu na facebooku ju obvinili z týrania

Internet zahltilo video malého dievčatka, ktoré sa okamžite stalo virálne a poriadne kontroverzné. Prvý krát sa objavilo na Piercing Facebook Page, kde zaznamenalo 3,6 milióna pozretí a 12,000 komentárov. Pre mnohých sa stalo predmetom debát o týraní detí.

Matka vzala 4 a pol mesačnú dcérku Riley do salóna, kde jej mali prepichnúť uši. Napohľad celkom normálny zákrok rozprúdil internetové diskusie na plné obrátky. Mnoho ľudí totižto šokoval spôsob, akým bolo prepichnutie zrealizované. Zo začiatku pôsobilo dievčatko pokojne. Kontroverzný moment nastal vtedy, keď dvaja pracovníci salónu prepichli dievčatku obe ušká v ten istý čas, pomocou nastreľovacej pištole. Dievčatko začalo okamžite plakať, ale matka sa ihneď snažila spraviť maximum, aby ho upokojila.

Mnohí ľudia začali po zhliadnutí videa matku ostro kritizovať, dokonca jej počin označovať za týranie dieťaťa. Jeden užívateľ facebooku označil čin za „barbarský“ a dodal, že nechápe, ako môže niekto spraviť niečo takéto svojmu dieťaťu. Pripájali sa k nemu mnohí ďalší, ktorí označili matku za sebeckú osobu, ktorá myslí viac na svoje predstavy než potreby vlastnej dcéry. Našli sa však aj takí, ktorí sa matky zastávali a na jej počine nevideli nič zlé.

Čo si o celej problematike myslíte vy? Postavili by ste sa na stranu mamičky, alebo na stranu jej odporcov?

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. júna 2023Zdroj www.independent.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.