Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Matka nechala svoje dieťa utopiť, zatiaľ čo bola na telefóne

reklama:
Matka nechala svoje dieťa utopiť, zatiaľ čo bola na telefóne

Nepozorná matkaOdborníci neustále upozorňujú na to, že závislosť na smart telefónoch je veľmi negatívna pre naše životy. Je tiež úplne samozrejmé, že by ste svoje malé deti mali neustále pozorovať, aby sa nestalo žiadne nešťastie. Bohužiaľ v tejto modernej a veľmi rýchlej dobe sa často deje, že rodičia nemajú tušenie, kde sú ich deti a čo robia. Nanešťastie to niekedy vedie k únosom, vážnym zraneniam alebo dokonca smrti dieťaťa. A práve to je dnešný prípad.

Nepozorná matka

Louise Porton (23 rokov), ktorá žije v anglickom Rugby, je obvinená zo zabitia po tom, čo v januári 2018 nechala zomrieť svoju trojročnú dcéru Lexi a trojmesačnú dcéru Scarlett po dvoch týždňoch. Podľa dostupných informácií je známe, že Lexi raz dostala záchvat a matka zavolala sanitku, ale neskôr sa rozhodla ju zrušiť a dcéru sama odviedla do nemocnice. Ukázalo sa, že nezachránila topiacu sa Lexi a namiesto toho posielala svojmu mužovi sexi obrázky.

Ani druhé dieťa nemalo šťastie

O okolnostiach úmrtia druhého dieťaťa je známe len to, že bolo tiež spôsobené udusením, za ktoré bola zjavne zodpovedná jeho matka. Pracovníčka bytovej agentúry Suzanna Lee povedala, že sa s touto ženou stretla len niekoľko dní po smrti jej prvej dcéry Lexi. Matka však neprejavovala žiadne emócie a pôsobila, ako by práve prišla o zlatú rybku. To je určite pre väčšinu rodičov (najmä matiek) úplne nepochopiteľné, pretože každý milujúci rodič by bol touto stratou úplne zničený.

Prípad sa pochopiteľne dostal na súd, kde Lee ukázala správy, ktoré si matka posielala so svojím bratom. Správy tiež odhalili, že táto nezodpovedná matka kedysi nechala Lexi a len niekoľko mesiacov staré dieťa bez dozoru, aby mala sex s mužom v aute. Jej brat ženu varoval, že deti by mali byť na prvom mieste, ale vyzerá to, že Louise nič neovplyvnilo. Bohužiaľ jej nezáujem spôsobil smrť dvoch malých detí. Matka však obvinenia popiera.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 19. júla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.