Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Matka nemohla svoju dcéru prebudiť. Keď zistila, čo sa stalo, okamžite zavolala záchrannú službu

reklama:
Matka nemohla svoju dcéru prebudiť. Keď zistila, čo sa stalo, okamžite zavolala záchrannú službu

Robíme všetko pre to, aby sme sa o dieťa starali, udržiavali ho v bezpečí a chránili ho pred akýmikoľvek hrozbami. Nie vždy sme však schopní všetko predvídať. Preto sa Jennifer Abma rozhodla podeliť sa s ostatnými rodičmi o desivý príbeh, ktorý sa stal jej dcére menom Anastasia. Väčšina ľudí si dobre uvedomuje úskalia rozžeravených áut na slnku. Predstavujú vážnu hrozbu pre život starších ľudí, detí a zvierat. Ale nie každý vie, že ich vlastná izba môže byť nebezpečným miestom.

Jennifer sa o svojej desivej skúsenosti podelila na sociálnej sieti , keď sa dozvedela, že život jej dcéry je v ohrození. Mamička bola presvedčená, že dcéra bezpečne spí vo svojej izbe. Jennifer dúfa, že jej príbeh zabráni podobným incidentom, bude vzdelávať a zabraňovať rodičom prejsť tým, čím si musela prejsť ona. "Bol večer, bol to najdesivejší okamih, aký som si dokázala predstaviť. Nie je nič desivejšieho, než keď nemôžete zobudiť vlastné dieťa. Toto je jasný dôkaz, že vaše dieťa nemusí byť vystavené slnku, aby dostalo úpal. Trvalo nám 20 minút, než sme ju zobudili. Sanitka sa objavila s vyšetrovateľmi, pretože si neboli istí, čo očakávať. Ako ja. Bol to dôkaz toho, ako rýchlo sa veci môžu zmeniť. "

Anastasia si zdriemla, ale netušila som, aké je v jej izbe horúco, kým som ju nešla prebudiť. Bola zaliata potom, jej tvár bola červená, bola celá horúca a nemohla som ju prebudiť 15 minút. Sanitka dorazila rýchlejšie, než som si dokázala predstaviť, a hneď jej otestovali cukor, ktorý bol 1,2, ale mal byť nad 4. Dali jej sacharózu a trvalo niekoľko minút, než začala normálne reagovať.

Mala veľký strach. To, čo sa stalo, možno nebola moja zjavná chyba, ale je ťažké si v takejto situácii nič nevyčítať. Poučila som sa a dúfam, že sa z tohto príbehu môžu poučiť aj ostatní rodičia. Skontrolujte izby vo svojom dome, pretože môžu byť rovnako nebezpečné ako autá vystavené slnku v horúcom dni. Stále som v šoku a nedokážem si predstaviť, čo by sa stalo, keby som ju nešla navštíviť. Boh nás včera určite strážil. Som veľmi vďačná záchranným službám. "

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. októbra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.