Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Matka varuje, dajte si pozor na TOTO nebezpečenstvo na detskom ihrisku.

reklama:
Matka varuje, dajte si pozor na TOTO nebezpečenstvo na detskom ihrisku.

Malé dievčatko prišlo z ihriska a kričalo. Keď matka videla jej ruku, bola zdesená. Pre malé deti sú ihriská veľmi dôležité. Nielen že ich dokážu na hodiny zabaviť, ale tiež im udržujú ich duševné a fyzické zdravie na bežnej úrovni. Ihrisko by tým pádom malo byť pre malé deti bezpečné, avšak tomu tak vždy nie je.

Nebezpečná ihrisko

Iba v Amerike je každým rokom hospitalizovaných vyše dvesto tisíc detí, kvôli nehodám na detských ihriskách. Nech je to pád z nejakej preliezačky, zlomenina či narazenín. Detské ihrisko je plné zradných pascí, do ktorých môže malé dieťa vkročiť, samozrejme obrazne povedané. A presne taká podobná nehoda sa stala jednému malému dievčatku. Kiley , malá Texasanka, sa hrala na ihrisku so svojimi kamarátmi, keď sa zrazu niečo stalo. Dievčatko pocítilo bolestivé uštipnutie. Začala ju strašne bolieť ruka

Malé dievčatko uštipol červenohlavý had. Kiley sa okamžite rozplakala a rýchlo bežala za svojou matkou. Tá sa zdesením pozrela na jej ruku a ihneď začala rýchlo zisťovať, čo sa jej dcérke stalo. Keď zistila, že ju uštipol tento nesmierne jedovatý had, ktorý dokáže zabiť jediným malým uštipnutím i dospelého človeka, pohotovo zavolala záchrannú službu.

Čo sa s malým dievčatkom stalo?

Hneď potom, čo sa matka, Nataly Hornová, vrhla na pomoc svojej malej dcérky po nešťastnej udalosti, bola Kailey okamžite prevezená do nemocnice na pohotovosť. Stala sa tak jedným z dvoch stoviek tisíc prípadov malých detí, ktorým sa na detskom ihrisku stala nejaká nehoda. Malá Kailey na tom nebola dobre. Vyzerala strašne a mala hrozivé príznaky. Jej prsty a celá paža boli napuchnuté a miesto na ruke, kam ju had uštipol, celé sčernelo. Po krátkej chvíli mala celú čiernu ruku. Našťastie prišla do nemocnice včas a v malom časovom úseku jej bol podaný protijed. Dievčatko malo veľké šťastie, pretože nebyť matkinho rýchleho zásahu a okamžitého príchodu záchranárov, mohla zomrieť.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 17. marca 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.