Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Matka varuje ostatných rodičov „Nikdy nerobte túto chybu, môže stáť vaše dieťa život!“

reklama:
Matka varuje ostatných rodičov "Nikdy nerobte túto chybu, môže stáť vaše dieťa život!"

Ako sa hovorí, urobiť si dieťa vie každý, ale postarať sa oň vie iba skutočný rodič. Starať sa o dieťa nie je vôbec nič jednoduché, čo vie predsa každý. Dnes sa spoločne pozrieme na to, čo by ste rozhodne nikdy nemali robiť za chybu.

Každý, kto je rodič, veľmi dobre vie, že stačí len maličká chvíľka nepozornosti a môže sa stať úplná katastrofa. Stačí nechať svoje dieťa osamote len na pár sekúnd a všetko môže dopadnúť hrôzostrašne.

Presvedčila sa o tom Courtney Davisová, matka 19 mesačnej Gabby. A čo sa jej stalo? Zabudla odpojiť zo zásuvky nabíjačku na telefón. To bola však obrovská chyba, na ktorú si musíte všetci dávať pozor!

Courtney si síce na všetky káble dávala pozor a vedela, že jej dcéru zaujímalo všetko, čo bolo okolo nej, ale na nabíjačku bohužiaľ zabudla. Jej dcérka, ktorá mala v obľube strkať všemožné veci do úst, jej nabíjačku našla.

Courtney si to našťastie všimla včas. Ostatným rodičom odkazuje "jedného dňa som zabudla upratať nabíjačku a nechala som ju v zásuvke. Stačilo pár sekúnd, dcérka ju našla a skončila s popáleninami v oblasti úst”.

Nezabúdajte prosím na to, že zvedavosť detí nemá hraníc. Stačí naozaj iba malá chvíľka nepozornosti a vaše dieťa si môže poriadne ublížiť! Dajte si pozor na všetky káble a nenechávajte nabíjačky v zásuvkách!

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. apríla 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.