Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Medzi chlapcom a psom od susedov vzniklo výnimočné puto. Ich hre nebráni ani vysoký plot

reklama:
Medzi chlapcom a psom od susedov vzniklo výnimočné puto. Ich hre nebráni ani vysoký plot

Žiadna prekážka nie je dosť veľká, aby zabránila skutočnému priateľstvu. Dokazuje to video, ktoré zaznamenáva rozkošnú hru medzi chlapcom a psov od susedov. Na tom by nebolo nič až tak výnimočné, keby sa dvojica spolu nezabávala cez plot.

Na sociálnych sieťach sa objavilo video, ktoré potvrdzuje, že deti a psy sú jednoducho tie najroztomilejšie stvorenia. Obzvlášť, ak sa dajú dokopy. Od okamihu, keď malý Landon zistil, že sa napriek vysokej bariére dokáže hrať so psíkom z vedľajšieho domu, sú z nich najlepší priatelia.

Iba 3-ročný Landon odvtedy miluje hádzať loptičku svojmu štvornohému kamarátovi Dozerovi, ktorý mu ju zakaždým vďačne podáva cez plot späť. Najlepší priatelia sa takto hrajú vždy, keď sú vonku.

Majiteľka psíka sa vyjadrila, že veľmi dobre vie, kedy sa jej Dozer hrá s chlapcom. Chlpáč totiž vždy príde domov a lapá po dychu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 3. februára 2019Zdroj www.youtube.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.