Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mikrovlnkový koláčik hotový za minútu!

reklama:
Mikrovlnkový koláčik hotový za minútu!

Máte chuť na sladké? V chladničke nie je čokoláda a aj posledné cukríky už dávno zmizli z tajných zásob? Upečte si koláč!

Bojíte sa, že budete musieť čakať ďalšiu hodinu? To už nemusí byť pravdou. Zhotovte si koláč z mikrovlnnej rúry, ktorý bude hotový za minútku.

Počuli ste už o tejto super vychytávke? Stačí všetko zmiešať vo veľkom hrnčeku a dať upiecť do mikrovlnky. A je to. Ako na to? Nechajte sa inšpirovať týmto videom. Šikovné dievča menom Vickie vám názorne vysvetlí, ako si taký koláč spraviť.

Potrebujete: Rastlinný olej, sódu bikarbónu, kúsky čokolády, vajíčko, mlieko, cukor, múku a samozrejme hrnček a lyžicu.

Postup:

Do hrnčeka nasypte 3 lyžice múky, 2 lyžice cukru, štipku sódy, vajíčko, asi 2 lyžice mlieka a 1 lyžicu oleja. Nakoniec pridajte čokoládu a premiešajte. Koláč je pre dvoch, takže rozdeľte cesto do dvoch hrnčekov. Teraz vložte hrnčeky do mikrovlnnej rúry na 3 minúty, môžete prikryť pokrievkou vhodnou do mikrovlnky. Na záver posypte kakaom alebo vanilkovým cukrom.

Zdroj: Youtube, Youtube Channel: Vickie

https://www.youtube.com/channel/UCo_VrZmaxlscWXld5CVn3Sw

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.