Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Milostný život žien sa v priebehu rokov mení. Ako konkrétne a čo všetko je s postupujúcimi rokmi iné?

reklama:
Milostný život žien sa v priebehu rokov mení. Ako konkrétne a čo všetko je s postupujúcimi rokmi iné?

Počas života každého človeka sa celý rad vecí postupne mení. Nejde o nič výnimočné, ani o nič zvláštne. Treba povedať, že zmeny sa týkajú aj oblasti sexu. Konkrétne potom u žien je úplne bežné, že sa mení ich milostný život a to, čo si užívajú, ako si to užívajú a s kým si tu užívajú. Mnoho žien si dosť možno spomenie na svoju mladosť a zistí, že v tom čase bol ich sex úplne iný, nie ako teraz. Bol lepší, alebo bol horší? To je otázka. Každopádne je pravdou, že sa s pribúdajúcimi rokmi skutočne mení. A to celkom podstatne.

Zmeny sú bežné

Potvrdzujú to aj samotní odborníci. Tí jasne hovoria, že zmeny v našom živote sú úplne bežné a týkajú sa všetkých možných oblastí. Je teda celkom jasné, že jednou takou oblasťou je a bude aj tá sexuálna. Mnoho mladých žien má teraz obavy, že dané zmeny budú skôr k horšiemu. To ale vždy neplatí. Aj keď sa nájdu ženy, ktoré rady spomínajú na mladosť, je aj celý rad tých, o ktorých môžeme jasne povedať, že nedajú dopustiť na súčasnú dobu, pretože si sex užívajú oveľa lepšie.

Ako sa milostný život mení?

So zaujímavými závermi prichádza sexuologička a tiež známa odborníčka na vzťahy. Podľa vyjadrenia Terri Orbuchovej sú zmeny samozrejme úplne bežné, ale zároveň je nutné myslieť aj na to, že u každej ženy môžu byť individuálne. Napriek tomu na základe svojich skúseností, ktoré získala od svojich klientiek dokázala urobiť prehľad toho, ako konkrétne sa môže v živote ženy jej sexualita meniť a s čím by mala každá z vás následne radšej počítať.

20 rokov

Mladosť, skúšanie nových vecí a určitá nespútanosť. Sexuálny život je tu ako na hojdačke. Niekedy je dobrý, inokedy je zlý. Niekedy je pravidelný, inokedy treba počítať s dlhším pôstom. Je to dané tým, že ženy sú mladé. Môžu mať počas roka viac partnerov, rovnako ako sa neboja skúšať nové veci. A toto všetko vedie k tomu, že daný sex môže byť dobrý aj zlý. Rozhodne ale platí, že je veľmi pestrý a málokedy dochádza k stereotypu. To však môže mať aj určité negatívne stránky.

30 rokov

Zaujímavý vek, kde dochádza k hlavnému deleniu. Prvá skupina žien sú stále tie, ktoré chcú byť mladé, chcú si užívať život, nechcú sa usadzovať a tak je ich sexuálny život stále zaujímavý a pestrý. Podobne, ako keď im bolo dvadsať. Potom je tu ale ešte skupina číslo dva, ktorou sú ženy, ktoré sa už chcú viazať a chcú budovať rodinu. Tie majú stáleho partnera. To si pochvaľujú hlavne preto, že sa navzájom poznajú a tak vedia, čo sa druhému páči. Sex je teda vždy kvalitný a dokonalý, bez nepríjemných prekvapení. Navyše je aj pravidelným, pretože spolu obaja už žijú. Niekedy sa ale môže objaviť problém, že na milostné hrátky nie je čas, alebo nálada.

40 rokov

Ide o vek, kedy už sú ženy zadané – teda vydaté, majú rodinu a tiež vedia, čo od života chcú. Sex je samozrejmou náplňou ich života. Navyše mnoho žien v tomto veku dozrieva a sami sex iniciujú, pokiaľ na neho majú chuť. V tomto veku sex neodmysliteľne patrí k ich životu. A keďže deti sú už odrastenejšie a kariéra ich aj partnerova je už ustálená, môžu si sex užívať pravidelne, bez obáv z toho, že nebudú mať čas, alebo nebudú mať náladu.

50 rokov

Vek pomerne špecifický. Sú ženy, pre ktoré už sex nie je tak dôležitý a tak nie je ani tak častý. Sú ale aj tie ženy, ktoré sú na tom podobne, ako štyridsiatničky. Problém môže byť niekedy v tom, že partner už nie je taký výkonný, ako predtým. Obvykle to sú práve ženy, ktoré iniciujú užívanie rôznych potravinových doplnkov, alebo si v tomto veku hľadajú mladších milencov. A to na dosiahnutie opäť kvalitného sexu. To však môže viesť k tomu, že chvíľu trvá, kým nájdu toho pravého, ktorý zistí, čo má daná žena naozaj rada.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. novembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.