Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Milujúci otec napísal pravidlá pre ďalších otcov dcér

reklama:
Milujúci otec napísal pravidlá pre ďalších otcov dcér

Nezáleží na tom, koľko máte rokov. Dôležitejšia je kvalita vášho života. Tak znie heslo milujúceho manžela a starostlivého otca Michaela Mitchela, ktorý vychováva 8 ročnú dcérku. Svoje myšlienky o otcovstve napísal na zoznam, ktorý je určený pre mužov, ktorí chcú byť tými najlepšími otcami na svete.

Máte malú dcéru? Tieto pravidlá z vás urobia najlepšieho otca na svete

Americký otec napísal veľmi múdre myšlienky, ktoré by si mali prečítať všetci oteckovia malých dievčatiek. Tieto pravidlá si zapamätajte, sú veľmi dôležité, pretože vedú k upevneniu aj skvalitneniu ich vzájomného vzťahu.

  1. Miluj jej mamu. Jednaj s jej mamou s úctou, cťou a verejne jej prejavuj svoju náklonnosť. Až tvoja dcéra vyrastie, zvyšuje sa šanca, že si vezme za manžela niekoho, kto s ňou bude jednať podobným spôsobom.
  2. Venuj sa jej. Zaujímaj sa o veci, ktoré má rada. Neseďte len tak vedľa seba, ale robte veci spoločne.
  3. Vychutnaj si každý okamih, ktorý tráviš so svojou dcérou. Teraz sa plazí v plienkach, zajtra jej podáš kľúče od auta a pozajtra ju povedieš svadobnou uličkou. Život je príliš rýchly, váž si preto prítomnosti.
  4. Bude bojovať so svojou matkou. Vyber si múdro, na koho strane budeš.
  5. Príde deň, kedy si bude chcieť kúpiť šteniatko. Nepremýšľaj na tým. Aspoň raz v živote jej povedz ÁNO.
  6. Uč ju hodnotu peňazí. V budúcom živote sa jej to veľmi zúročí.
  7. Tancuj s ňou. Začni s tým, až tvoje malé dievčatko začne chodiť. Nečakaj až na jej svadobný deň.
  8. Len málo vecí v živote ich pre plačúce dievčatko viac upokojujú ako jej otec. Nikdy na to nezabudni.
  9. Hovor jej, že je krásna. Opakuj to znova a znova. Až si ako veľké dievča bude listovať módnym časopisom, nebude toľko podliehať jeho vplyvu a bude veriť sama v seba.
  10. Nikdy si nenechaj ujsť jej narodeniny. Za desať rokov si nebude pamätať všetok ten čas, ktorý si jej v priebehu jej života venoval. Bude si prípadne pamätať, že si tam na jej narodeniny nebol.
  11. Svojej dcére plne dôveruj. S pribúdajúcim vekom jej dávaj stále väčšiu slobodu.
  12. Ak máš voči nej pochybnosti, ver svojmu srdcu. To sa nikdy nemýli.
  13. Pamätaj na to, že rovnako ako motýľ jedného dňa rozloží krídla a odletí do neznáma. Užívaj si preto plnými dúškami jej štádium húsenice.
  14. Povedz jej, že sa môže vrátiť kedykoľvek domov. Neklaď si pri tom žiadne podmienky.
reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. novembra 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.