Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mladá mamička (23) zomrela na infarkt. Smrť jej spôsobil liek, ktorý máte mnohí doma

reklama:
Mladá mamička (23) zomrela na infarkt. Smrť jej spôsobil liek, ktorý máte mnohí doma

Mladá žena skončila v nemocnici, kde o niekoľko dní zomrela. Prehnala to s voľne predajným liekom? Žena bola prevezená do nemocnice po tom, čo utrpela infarkt.

Mamička po 5 dňoch pod dohľadom lekárov zomrela. Patológ vykonal pitvu a prišiel na odpoveď, čo zapríčinilo jej smrť.

Ako píše Daily Mail, za smrť mladej ženy môže kombinácia liekov na hnačku Imodium a jej tabletiek na epilepsiu. „V tele mala vysokú hladinu loperamidu, známejšieho ako Imodium.“ prezradil lekár.

Žena skončila po infarkte v nemocnici, kde dostala zápal pľúc a bakteriálnu infekciu. Boj o život prehrala. Testy neodhalili žiadne stopy po tvrdých drogách. Na tele však našli stopy, ktoré svedčia o tom, že drogy užívala. Smrť mladej ženy označili vyšetrovatelia za nehodu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. septembra 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.