Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mladá žena vypila alkoholický nápoj v klube, následne bola paralyzovaná. Jej matka teraz varuje ostatných rodičov

reklama:
Mladá žena vypila alkoholický nápoj v klube, následne bola paralyzovaná. Jej matka teraz varuje ostatných rodičov

Osemnásťročná Millie Taplin zo Southend vo Veľkej Británii musela byť po párty s priateľmi v nočnom klube prevezená do nemocnice. Keď bola pravda odhalená, matka dievčaťa sa rozhodla varovať ostatných pred veľkým nebezpečenstvom. Tento príbeh by si mal prečítať každý. Nikdy neviete, či sa vám na večierku niečo podobné stane.

Keď ideme na večierok, dúfame, že sa dobre zabavíme a prídeme domov s úsmevom na tvári. Už dlhšiu dobu sa však vie, že sa v živote stávajú rôzne nepredvídateľné veci, ktoré môžu z dobrého dňa urobiť skutočnú nočnú moru. To bol prípad 18 ročnej Millie z Veľkej Británie, ktorá skončila v nemocnici s podivnými príznakmi. Bola v klube s priateľmi, slávila svoje narodeniny, keď sa zrazu cítila veľmi zle. Predtým vypila nápoj, ktorý jej dal cudzí človek.

"Doslova som si dala pár dúškov. Nie moc, pretože to bol veľmi silný nápoj a to nemám rada. Išla som s priateľmi do fajčiarne a vrátila sa o 10 minút neskôr. Vtedy som pocítila nával horúčavy, "opisuje dievča. Osemnásťročná dievčina začala rýchlo dýchať, neskôr sa prejavili problémy s videním.

"Vedela som, že niečo nie je v poriadku. Jachtala som a hundrala si pod nos. Priatelia mi zavolali sestru a tá ma vzala do nemocnice, "vysvetľuje. Osemnásťročná dievčina odišla na niekoľko hodín na JIS. Jej matka cítila, že potrebuje tento príbeh zdieľať s ostatnými, aby všetkých varovala pred tým, čo by sa nám na večierku mohlo stať. V nápoji boli dve látky, jedna bola ohlušujúce a druhá ochromujúce.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. septembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.