Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mladé dievča odmietla novorodené dievčatko kvôli znamienku, z pôrodnice ochádzala len s chlapcom! Neuveríte prečo

reklama:
Mladé dievča odmietla novorodené dievčatko kvôli znamienku, z pôrodnice ochádzala len s chlapcom! Neuveríte prečo

Ľudia dokážu byť tak krutí aj k svojim vlastným deťom, že by sa tak vôbec správať nemali. To platí najmä pre novorodencov, ktoré sú nové a úplne bezbranné a závislé od pomoci svojich rodičov. Príbeh o tom, čo sa stalo v cudzej pôrodnici, však presahuje všetko neľudské správanie. Ústrednou postavou príbehu je nevinná Christina, ktorá je tehotná s mužom, ktorý ju krátko po stretnutí opustil.

Christina je jednoduché dievča, ktoré o svojom živote veľmi nepremýšľa. Vo chvíli, keď stretla otca dieťaťa, cítila, že je to veľká láska. Partner ju však ihneď po oznámení tehotenstva opustil. Vtedy ešte nevedela, že nie je tehotná s jedným dieťaťom, ale s dvoma deťmi. Rodičovstvo si tiež nevie predstaviť, má finančné problémy a nie je si istá, či sa dokáže postarať o svoje dve deti.

Christina počas tehotenstva kládla lekárom raketovo rastúce otázky, takže nikto nevedel, čo má na srdci. Nikomu by vtedy nenapadlo, že sa nechce starať o vlastné deti. Jedného decembrového rána začala mať Christina kontrakcie a porodila chlapca v 5 a dievčatko o 15 minút neskôr. Obe deti sú zdravé a čulé a Christina porodila hladko. Pôrodná sála už ale vedela, že je nervózna.

Pôrodná asistentka odviedla umytú Christinu na izbu a zabalila ju do teplých zábalov, aby si ich mohla užiť. Dievča držalo dievčatko v rukách a znechutene odvrátilo pohľad. Pôrodná asistentka odpovedala: „Nechaj si to!“ Vzala chlapca do náručia a začala ho hladkať. O Christininej reakcii dodnes nikto zo zdravotníckeho personálu nevedel a dôvodom odmietnutia zdravého dievčaťa bolo veľké znamienko na tvári, ktoré sa s pribúdajúcim vekom dalo odstrániť laserovou operáciou. Našťastie pre novonarodené dievčatko zasiahol jej vlastný strýko a požiadal o adopciu. Dievča nakoniec nenastúpilo do ústavu, ale do milujúcej rodiny.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 16. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.