Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mladý pár sa narodil v rovnaký deň aj v rovnakej nemocnici. To ale nie je všetko, posledná informácia je šokujúca

reklama:
Mladý pár sa narodil v rovnaký deň aj v rovnakej nemocnici. To ale nie je všetko, posledná informácia je šokujúca

Mladá žena Jamie a mladý muž Anthony, hľadali na zoznamke svoju novú lásku. To ale ešte zďaleka netušili, ako sa s nimi ich osudy pohrajú, a čo si pre nich pripravil. Keď jedného dňa obaja otvorili profil toho druhého, prezreli si fotografie a okamžite cítili, že k sebe patria, že tu zafungovala nejaká prirodzená chémia a inštinkt, ktorý zavelil, aby sa obaja zoznámili.

Láska na prvý pohľad alebo osud?

Obidvaja si začali písať, udržiavali spolu spojenie a boli v kontakte. Jamie si už skôr všimla, že má Anthony na svojom profile uvedený dátum narodenia, ktorý zodpovedá aj jej dátumu narodenia. Neprikladala tomu veľký dôraz. Dvojica sa dohovorila, že sa zídu. Na prvý pohľad sa do seba zamilovali, a tak sa začali pravidelne stretávať. Bolo 14. januára a Anthony vyhlásil, že má narodeniny. Jamie sa len usmiala a odpovedala, že aj ona má tohto dátumu narodeniny.

Osud ich spojil dohromady

Obaja boli v šoku, pretože zistili, že sú narodení 14. januára roku 1993. Ten osudný deň o narodení začali hovoriť a čoskoro zistili, že sa narodili aj v rovnakej nemocnici. A tiež zistili, že vyrastali niekoľko kilometrov od seba. Informácie, ktoré si oznamovali, boli čím ďalej zaujímavejšie a rozhodne neboli pri konci. Nielen, že sa narodili v rovnakej nemocnici, dokonca boli v pôrodnici oddelení iba stenou. Každý mal svoju izbu vedľa seba. A tiež sa narodili iba pár hodín po sebe. Ale to stále ešte nie je koniec! Tiež zistili, že sú obaja ľaváci, narodili sa s rovnakou telesnou váhou! Čo už je iste zaujímavé a veríme tomu, že toľko vecí na jednej kôpke nemôže byť samotná súhra náhod, ale spoločný osud, ktorý týchto dvoch mladých ľudí spojil dohromady. Osud sa niekedy dokáže poriadne pohrať s ľuďmi. Niekedy dobre, niekedy bohužiaľ zle. V tomto prípade všetko dopadlo dobre.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. mája 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.