Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Móda pre tehuľky: Aj s bruškom sme trendy

reklama:
Móda pre tehuľky: Aj s bruškom sme trendy

Budúce mamičky to majú, čo sa módy týka, u nás trochu ťažšie. Výber oblečenia nie je až taký bohatý, ako by sme rady. To však neznamená, že musíme chodiť v beztvarých šatách!

Tehotenská móda by mala byť v prvom rade pohodlná, ale tiež ukázať krásu mamičky. To platí v prípade oblečenia i obuvi. Ak ste v minulosti holdovala vysokým podpätkom, teraz sa s nimi budete musieť na chvíľku rozlúčiť. Lekári odporúčajú maximálne 3 cm podpätok. Ten totiž nohám ešte neškodí, ale zároveň vám pridá trochu na výške.

Náš tip: Ak by ste si rada opticky pár centimetrov pridali, potom vyskúšajte okrem menších podpätkov aj tzv. up účesy. Správne natupírované vlasy, či vyčesaný drdol tiež dokážu zázraky.

Počas leta sú ideálnou voľbou sandále či baleríny. Hýria farbami i strihmi a sú veľmi pohodlné. Pri ich výbere si všímajte najmä materiál a tvarovanie vnútra topánky. Ortopedické vložky vám zaručia pohodlnú, ale najmä zdravú chôdzu a v takýchto topánkach vydržíte i dlhšie prechádzky, či nákupy s kamarátkou.

Vybrali ste si už tehotenské šaty?

V prvom rady by mali byť dostatočne pružné. Vyskúšajte napr. pohodlné tehotenské šaty s naberanými rukávmi v štýle „kimono“, sexy šaty s naberaným materiálom po celej dĺžke, letné šaty v štýle „balón“, alebo šaty s výstrihom v štýle „voda“ , či šaty, ktoré možno upravovať pre pohodlie tehotného bruška.

Máme rady halenky i tuniky

Voľte priedušné a kvalitné materiály. V obchodoch nájdete najčastejšie halenky i tuniky v tvare písmena A, kedy sa pod prsiami často používa ozdobný opasok/šnúrka/mašľa či iná ozdoba, ktorá tento kúsok oblečenia ozvláštni.

Tehotenské halenky môžu mať zaujímavo riešený dvojvrstvový dekolt, výstrih „voda“, motýlí strih s širokými prestrihnutými rukávmi a viazaním na boku, dekolt v tvaru V alebo stojačik.

Tunika je skvelým kúskom oblečenia po celý rok. Oceníte ju v lete, na cestách, pretože je skladná, ale hlavne vám v nej nebude teplo! Tunika sa hodí tiež na optické zväčšenie menších pŕs a širokých bokov, stačí použiť tuniku s naberaním, riasením alebo prepásaním pod prsiami. V takomto prípade voľte drobné a nepravidelné vzory.

Náš tip: Šifónová transparentná tunika vyzerá zaujímavo i v kombinácii s plavkami.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. augusta 2012

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.