Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Moderné elektrobicykle pre všetkých

reklama:
Moderné elektrobicykle pre všetkých

Dnešná doba prináša z dôvodu pandémie korona vírusu zmeny v užívateľskom správaní v mnohých segmentoch. Pri športe a rekreačnom trávení voľného času ako jeden z víťazov je určite aj cyklistika. Je to z dôvodu zavretých posilňovní, plavární a iných športov ktoré sa vykonávajú v interiéroch. Ako jedna z najlepších alternatív k uvedeným aktivitám vychádza pravé cyklistika.

V cyklistike už viacero rokov vidno nastupujúci trend elektrických bicyklov. Tento bol ešte viac zrýchlený keď sa k cyklistike dostalo viac ľudí ktorí pred tým nemali veľké skúsenosti a ani s kondíciou to u nich nie je úplne ružové. Elektrické bicykle sa tak stali prirodzene veľmi obľúbeným artiklom. A je prakticky jedno o aký typ elektrobicyklov sa jedná.

Vyhľadávané sú mestské elektrobicykle ktoré sú určené na spevnené cesty, najčastejšie asfaltové cesty a chodníky. Samostatnou kategóriou sú potom skladacie elektrobicykle. Tieto sú podobne určené skôr na rovné cesty, ale majú výhodu v tom že sa dajú ľahko zloziť do kompaktných rozmerov a takto prevážať napríklad v kufri auta.

Ak už chceme na elektrickom bicykli zažiť a prejsť toho viac, potom je potrebné siahnuť po horskom elektrobicykli. Tieto sa ďalej delia na hardtail elektrobicykle kde je odpružená predná vidlica alebo na celoodpružené elektrobicykle ktoré umožňujú prekonávanie aj náročnejšieho terénu. Na webe www.elektrobicykle.bike je veľký prehľad rôznych typov elektrobicyklov. Tiež je tu možné priamo online kúpiť cez eshop či už elektrobicykel alebo doplnky a oblečenie pre cyklo výlety. Existujú aj elektrobicykle pre seniorov ktoré majú zmenenú konštrukciu a geometriu rámu tak aby umožňoval ľahšie nasadanie a vysadanie z bicykla.

Podobne ako cyklistika sa rozšíril aj domáci wellness nakoľko sauny, kúpaliská a wellness centrá boli dlhodobo zavreté. Dnes bežne v domoch nájdeme inštalované sauny a infrasauny prípadne domáce vírivky. Obľúbené sú v poslednej dobe hlavne infrasauny. Tieto sú vhodné aj do bežných bytov vzhľadom na ich priestorovú nenáročnosť a možnosť pripojiť na bežnú zásuvku ako akýkoľvek iný spotrebič.

(Ukulele/PR)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 18. júla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.