Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Muž dokázal vychovať sám svojich šesť detí

reklama:
Muž dokázal vychovať sám svojich šesť detí

Muž Andrew zostal po smrti svojej ženy na výchovu svojej početnej rodiny sám. Jeho žena prehrala boj s rakovinou a on zostal so šiestimi svojimi deťmi sám. Príbeh Andrewa sa vďaka novinárom veľmi rýchlo rozkríkol a mladý Andrew začal dostávať listy od mnohých dám, ktoré chceli prevziať úlohu jeho manželky. S niektorými ženami sa dokonca aj osobne stretol, ale nový vzťah nenadviazal. Jedného dňa ale dostal list od ženy menom Liuda a všetko sa začalo pomaly otáčať k lepšiemu.

Liuda u Andrewa a jeho detí uspela

Aj s touto ženou sa rozhodol Andrew stretnúť. Na spoločné stretnutie vzal so sebou aj všetky svoje deti. Liude sa na Andrewovi zapáčil jeho vzťah k deťom a láska s akou ich obklopoval. Liude sa veľmi rýchlo podarilo nadviazať priateľský vzťah s Andrewom i jeho deťmi. Jedno z nich jej dokonca po celú dobu stretnutia sedelo na kolenách. Liuda uviedla, že vždy snívala o veľkej rodine. Mala zatiaľ len jedno dieťa, ale snívala o tom, že ich vychová 7. Potom narazila na medializovaný životný príbeh tohto muža a rozhodla sa, že ho skúsi kontaktovať práve preto, že vždy snívala o veľkej rodine. A tak sa dala Liuda s Andrewom dohromady a vychovávajú spolu 7 detí.

Jej pôvodným plánom nebolo utvoriť s Andrewom nový pár, ale iba vyjadriť mu morálnu podporu, ktorú muž po smrti svojej ženy so šiestimi deťmi na krku potreboval. Po prvej osobnej schôdzke začali obaja cítiť, že by z ich vzťahu mohlo byť niečo viac. Liude sa bez zámeru podarilo získať si srdce Andrewa aj jeho detí. Tá od nich v tom čase bývala pomerne ďaleko, celých 90 km, ale ani to nebránilo rozvoju ich osobného vzťahu.

Udržiavali spolu kontakt naďalej, vídali sa, no a nakoniec sa Liuda k Andrewovi pomerne skoro presťahovala aj so svojím synom. Teraz tvoria veľkú rodinu so siedmimi deťmi, ktoré spoločne vychovávajú. Dokonca sa z nich pomerne skoro stali aj manželia. Usporiadali si takú malú a skromnú dedinskú svadbu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. apríla 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.