Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Muž prišiel s nápadom, ako spestriť čas chorým deťom: Nemocničné obliečky mení na zábavné hracie plochy

reklama:
Muž prišiel s nápadom, ako spestriť čas chorým deťom: Nemocničné obliečky mení na zábavné hracie plochy

Skvelá myšlienka, ako vyčariť malým pacientom úsmev na tvári. Kevin Gatlin, otecko a podnikateľ zo Severnej Karolíny, je génius. Našiel perfektný spôsob, ako zabaviť detičky hospitalizované v nemocnici.

Všetko sa to začalo v jeden deň, keď sa Kevin vybral navštíviť chorého synčeka svojho priateľa do nemocnice. Zanechalo to v ňom veľa zmiešaných pocitov. Pohľad na dieťa, ktoré sa nemá veľmi ako zabaviť na lôžku, ho zamrzel. Ako otec si kládol otázku: “Čo, keby to bol môj syn? Ako by sme mu pomohli stráviť ten čas?”

Idea bola priniesť niečo, čo by “zabilo” nekonečnú nudu v nemocnici. „Je to nešťastná situácia, v ktorej sa dieťa ocitá,“ hovorí muž o malých pacientoch, odkázaných na pobyt v posteli. Po rozhovoroch s manželkou a hľadaní inovatívneho riešenia, napokon prišiel nápad ako lusk.

Zbohom nude

Kevin prišiel s myšlienkou vytvárať interkatívnu posteľnú bielizeň, ktorá drobcov dokonale zabaví. Trojdielna súprava obliečok obsahuje všetko, čo deti dokáže stimulovať – od geografie, matematiky, vedy, cez gramatiku a rôzne tajničky, až po nadrozmerné spoločenské hry. Nuda tak nemá žiadnu šancu.

Produkt s názvom Playtime Bed Sheets sa stal rýchlo populárnym a len Kevin vie o 10 zdravotníckych zariadeniach, v ktorých jeho obliečky využívajú. Dajú sa ale objednať aj z webu, takže netuší, ako ďaleko sa až šíria. „Jednotlivci si kupujú naše plachty online a mnohí ich darujú nemocniciam v USA,“ vysvetlil Gatlin. Rodičia taktiež radi zakúpia túto zábavnú posteľnú bielizeň aj ich ratolestiam na doma.

Foto: PLAYTIME EDVENTURES

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. apríla 2019Zdroj www.scarymommy.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.