Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Muž zveril svoje dieťa do starostlivosti svokre. Keď uvidel kamerový záznam, nemohol uveriť svojim očiam

reklama:
Muž zveril svoje dieťa do starostlivosti svokre. Keď uvidel kamerový záznam, nemohol uveriť svojim očiam

Ak máte malé dieťa, čas od času sa nevyhnete tomu, že budete potrebovať strážiť. Ideálne je, ak sa môžete obrátiť na niekoho z rodiny, koho dobre poznáte a môžete mu dôverovať. Asi najčastejšie to bývajú rodičia z jednej alebo z druhej strany, pretože tí predsa sami už deti vychovali a vedia presne, čo deti potrebujú a ako sa k nim správať.

Opatrovateľka alebo svokra?

Podobne uvažoval aj tento muž, ktorý by si síce ľahko mohol zaplatiť profesionálnu opatrovateľku, ale rozhodol sa, že s manželkou zverí svoje dieťa do starostlivosti jej matky. A to aj napriek tomu, že on sám k nej mal výhrady a ona nevynechala jedinú príležitosť, aby ho poučovala o morálke a bohviečom ďalšom. Keď jeho žena musela na niekoľko týždňov odísť na kurz šitia, rozhodli sa, že svojho syna Marka zverí do rúk práve svokre. Muž o tom mal svoje pochybnosti, ale jeho manželka svoju matku bránila a presviedčala ho, že pre malého Marka to bude najlepšie riešenie.

Kompromitujúci záznam

Muž bol ale presvedčený o tom, že táto žena, ktorá na neho bola vždy veľmi príkrá a tvrdá, sa predsa nemôže správať pekne k ich dieťaťu a rozhodol sa zaobstarať si kompromitujúci materiál, s ktorým by potom mohol konfrontovať svoju ženu a raz a navždy túto bitku medzi ním a svokrou vyhrať. Nainštaloval preto v dome kamery a tešil sa, až si záznam prezrie.

Prekvapenie

Čakalo ho však veľké prekvapenie, žena sa synovi venovala s neuveriteľnou starostlivosťou a láskou. Neuplynula ani minúta, kedy by sa s ním nehrala a keď spal, ani si nepustila televíziu, aby ho nezobudila. Do toho im vo voľných chvíľach upratovala. Muž sa po zhliadnutí záznamu za seba zahanbil a svoju svokru uvidel v úplne novom svetle, ako milujúcu babičku, ktorá svojho vnúčika nadovšetko zbožňuje a je ochotná pre neho urobiť čokoľvek. Pochopil, že ich osobné rozpory nie sú dôležité, pretože ona je skutočne dobrá žena, ktorá je hodná rešpektu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 2. decembra 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.