Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Myslíte si, že skĺbiť materstvo a robotu je nemožné? Zaneprázdnená čašníčka pracovala aj so synom na chrbte

reklama:
Myslíte si, že skĺbiť materstvo a robotu je nemožné? Zaneprázdnená čašníčka pracovala aj so synom na chrbte

Inšpiratívna pracujúca mamička! Kori Dotson (26) z Tennessee v Amerike si privyrába ako servírka a občas sa dostane do situácie, kedy sa treba vynájsť. Takýto moment nastal aj nedávno, keď musela utekať do roboty a nemal jej kto postrážiť dieťa. Mladá žena však nespanikárila a našla spôsob, ako zvládnuť aj takúto výzvu.

Pre výpadok elektrickej energie zavolali Kori z reštaurácie, že ju potrebujú. „Musela som pracovať extra zmenu, ale moja opatrovateľka nebola doma. Požiadala som preto svoju šéfku, či by som mohla priniesť do roboty syna Rhodyho,” opísala pre Yahoo Lifestyle udalosti toho večera čašníčka.

S dieťaťom na chrbte

Nakoľko je Korina nadriadená sama mamičkou a dobre rozumie podobným situáciám, nemala problém, aby jej zamestnankyňa prišla do práce aj s 2,5 ročným chlapčekom. Takže Kori naložila svojho syna do nosiča a pustila sa do roboty. Malý Rhody mamine mohol pomáhať s utieraním stolov a inými drobnými činnosťami.

Foto: Facebook/Kelly Gentry

Pracovné nasadenie dvojice natoľko oslovilo jednu zo zákazníčiek reštaurácie, že neváhala urobiť fotku a zavesila ju na sociálne siete. Záber zaneprázdnenej servírky so synčekom pripútaným na chrbte, sa stal okamžite virálnym a zožal množstvo pozitívnych reakcií.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 23. novembra 2018Zdroj www.yahoo.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.