Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nábytok, ktorý pomôže vašim deťom udržať v izbe dokonalý poriadok

reklama:
Nábytok, ktorý pomôže vašim deťom udržať v izbe dokonalý poriadok

Detská izba je pre deti celý svet. Tu sa zabávajú, hrajú, učia a odpočívajú. Pre množstvo funkcií, ktoré tento priestor ale má, je potom náročné v ňom udržať poriadok. Zmeniť to môžete, ak im do izby zakúpite správny nábytok. S množstvom úložného priestoru, ktorý sa zároveň postará o príjemnú náladu.

Máme pre vás univerzálny nábytok, ktorý pomôže vašim deťom udržať v ich izbe dokonalý poriadok. Modernú komodu, pomocou ktorej môžete deťom vytvoriť v izbe nielen poriadok, ale aj viac priestoru.

Komoda – univerzálny a nadčasový doplnok

Dieťa rastie a časom sa zvyšuje nielen veľkosť jeho vecí, ale aj ich počet. Preto by nielen posteľ, ale aj skriňa, knižnica, police a rôzne iné úložné boxy na uskladnenie hračiek mali byť nadčasové. Znamená to zvoliť optimálny tvar, materiál a veľkosť nábytku, ktorý bude rásť spolu s vaším dieťaťom a jeho potrebami. Moderná komoda tieto parametre spĺňa do najmenšieho detailu.

Optimalizuje akýkoľvek úložný priestor

Cena nehnuteľností z roka na rok stúpa a za každý jeden meter štvorcový si musíme poriadne priplatiť. Odzrkadľuje sa to nielen na našej peňaženke, ale aj veľkosti plochy na bývanie, v ktorej nemajú deti vždy ideálny priestor na hranie. Pomocou komody je ale možné detskú izbu jednoducho optimalizovať a vytvoriť podmienky, v ktorých sa môžu vaše deti naplno realizovať.

Vystačí si so svojím jednoduchým dizajnom

Základným znakom moderného dizajnu je jednoduchosť a minimalizmus, do ktorého komoda svojím tvarom aj materiálovým prevedením dokonale zapadá. A platí to dokonca aj pre detské izby, v ktorých je vytvorenie optimálneho priestoru dôležité aj po stránke vizuálnej. V modernom prevedení si zo širokej ponuky určite nebudete mať problém vybrať, samozrejme, nesmiete zabudnúť na optimálne rozmery.

Multifunkčnosť komody v detskej izbe je teda daná jej dizajnom a je veľmi aktuálna, pretože okrem uloženia predmetov vám môže tento nábytok slúžiť aj ako prebaľovací pult alebo pohodlná polica na drobnosti. Dokonca je možné ju v prípade potreby premeniť na detský mini stolík.

Je všestranná

Zmestí sa do každého interiéru a svojou optimálnou veľkosťou sa perfektne hodí všade, aj do tej najmenšej miestnosti, kde doposiaľ nebolo možné vytvoriť klasický šatník. To všetko aj napriek tomu, že od klasických skriniek a nočných stolíkov sa výrazne líši, pričom si zachováva väčšinu svojich výhod.

Úložný systém komody tiež predstavuje sériu veľkých zásuviek, do ktorých je možné umiestniť rôzne predmety, čo zvládnu aj menšie deti. Nízka výška a minimum otváracích dverí v komode navyše bránia jej prevráteniu, vďaka čomu je tento nábytok maximálne bezpečný. S komodou majú vaše deti vo veciach tiež neustály prehľad a v izbe konečne poriadok. Tak to s nimi vyskúšajte aj vy.

Zdroj obrázkov:

New Africa / Shutterstock.com

(Ukulele/PR)

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. septembra 2020

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.