Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nádherný príbeh o sile lásky medzi cudzou ženou a malým dievčatkom.

reklama:
Nádherný príbeh o sile lásky medzi cudzou ženou a malým dievčatkom.

Bohužiaľ nie všetky deti majú šťastie na milujúceho rodiča. Existuje pomerne veľké množstvo prípadov, keď sa rodičia o svoje deti nestarajú, alebo ich dokonca týrajú. Našťastie ale existujú aj ľudia, ktorí sú ochotní si následne tieto deti, ktoré skončia v najrôznejších ústavoch, vziať do svojej starostlivosti a všetku chýbajúcu lásku im vynahradiť.

Plač v opustenom dome

Príbeh, ktorý Vám dnes prinášame, sa stal už pred viac ako desiatimi rokmi, je ale natoľko silný, že stojí za to si ho pripomenúť. Všetko začalo v jednom rodinnom dome v ruskom meste, z ktorého miestni obyvatelia po niekoľkých dní počuli plač. Keď plač neustával, rozhodli sa zavolať políciu, aby preverila, čo sa v onom dome deje. Z domu totiž nikdy nevideli nikto vychádzať, ani do neho vchádzať. Keď polícia vstúpila dovnútra domu, zistila, že je úplne prázdny, nebol v ňom nikto, až na rok staré bábätko, ktoré bolo zdrojom onoho plaču, ktorý miestni počuli. Nebolo divu, že malá dievčina, ktorá sa volala Liza, plakala. Rodičia ju tam nechali samu a ona mala samozrejme hlad, smäd a celkom iste sa aj bála.

Sila lásky

Polícia zobrala Lizu do nemocnice a začalo sa pátranie po jej rodičoch. Po rómskych rodičoch dievčatka sa akoby zľahla zem, polícia ich nedokázala nájsť. Liza zostala úplne sama a čakalo ju umiestnenie do ústavu, kde mala čakať na adopciu. Vzhľadom k tmavej pleti dievčatka ale všetci vedeli, že šanca, že si malú Lizu niekto vezme, nie je príliš veľká. Potom ale zasiahol osud. Už v nemocnici totiž Lizu spoznala žena menom Inna Nikka, ktorá do nemocnice chodila navštevovať svojho chorého syna. Keď šla za ním, vždy sa zastavila aj za Lízou. Keď však žena jedného dňa chcela Lizu opäť navštíviť, v nemocnici jej povedali, že Liza bola prevezená do sirotinca, lebo ju nikto nechcel adoptovať. Inna Nikka si k malej Lize vytvorila tak silné puto, že sa rozhodla, že si ju adoptuje sama.

Šťastný koniec

Proces adopcie bol dlhý a komplikovaný, ale nakoniec po roku všetko dobre dopadlo a Liza získala nový domov. Milujúce prostredie spoločne so schopnosťami a krásou dievčaťa nakoniec viedli k tomu, že postupom času vyhrala niekoľko súťaží krásy, a dokonca podpísala zmluvu s modelingovou agentúrou. V Rusku je z nej dnes malá hviezda.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. júna 2023

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.