Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nafilmovaní v nelichotivej situácii: Otec ťahal dcéru letiskovou halou po zemi

reklama:
Nafilmovaní v nelichotivej situácii: Otec ťahal dcéru letiskovou halou po zemi

Video, ktoré vyvoláva otázniky. Na medzinárodnom letisku vo Virginii neunikla pozornému oku jedného z cestujúcich zvláštna situácia. Areálom prechádzal muž, ktorý za sebou vliekol dieťa zachytené o kapucňu jeho kabáta.

Hoci nie je jasné, čo v skutočnosti stálo za touto neobvyklou scénkou, pravdou je, že na letisku nedošlo ku žiadnej dráme. Ako vidno na videu, otec kráča halou pokojne, nič nenasvedčuje tomu, že by bol agresívny. Dieťa neplakalo, ani nevykazovalo žiadne známky nepohodlia, skôr naopak, zdanlivo sa na zemi iba bavilo, alebo dokonca spalo.

https://youtube.com/watch?v=dFI7T7jEu0I

Na sociálnych sieťach sa rozpútali diskusie o tom, čo mohlo byť v pozadí tohto výjavu. To, či išlo o hru, alebo dieťa iba trucovalo, však pravdepodobne ostane len medzi otcom a dcérou.

Foto: JF_112 via Reddit, yahoo.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 14. januára 2019Zdroj www.yahoo.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.