Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najčastejšie chyby žien vo vzťahu. Vyvarujte sa im, jedine tak vám to bude s partnerom klapať

reklama:
Najčastejšie chyby žien vo vzťahu. Vyvarujte sa im, jedine tak vám to bude s partnerom klapať

Snáď každá žena túži po šťastnom a spokojnom partnerskom vzťahu, ktorý sa neskôr pretaví v manželstvo a rodinný život. Bohužiaľ ženy aj nevedomky robia veľa chýb, kvôli ktorým sa im nádejne vyzerajúci vzťah rozpadne. Chcete, aby vám to s partnerom naozaj klapalo? Vyvarujte sa najčastejším chybám, ktoré robia ženy vo vzťahu.

Snažíte sa ho zmeniť

Aká je najväčšia chyba, ktorú robia ženy vo vzťahu? Jednoznačne taká, že sa snaží zmeniť svojho partnera k lepšiemu. Počas randenia si ženy často všimnú veci, ktoré im na ich náprotivku prekážajú, ale rozhodnú sa, že budú pokračovať vo vzťahu v domnení, že svojho partnera postupne prerobia.

Lenže to sa stane iba ťažko. Všetky nedostatky, ktoré má podľa vás partner, vás môžu v priebehu času štvať ešte viac, čo môže negatívne poznamenať váš vzťah. Pokiaľ teda svojho partnera milujete, snažte sa ho brať takého, aký je. Jedine tak bude váš partnerský vzťah v rovnováhe.

Šialene žiarlite a nevážite si samú seba

Trocha žiarlivosti neškodí, pretože ide o korenie vzťahu. Pokiaľ ale budete na svojho partnera žiarliť zakaždým, keď sa v jeho blízkosti objaví žena, je to zle. Muži nemajú radi žiarlivé a majetnícke hysterky. Milujú naopak sebavedomé ženy, ktoré poznajú vlastnú hodnotu.

Ste na svojom partnerovi extrémne závislá, nemáte vlastný život

Ďalšou častou chybou, ktorú robia ženy vo vzťahu, je extrémna závislosť od partnera. Pokiaľ je pre vás váš partnerský vzťah stredobodom vesmíru, v dôsledku ktorého ste od seba odrezali svoju rodinu, priateľov a koníčky, je to zle. Pokiaľ sa budete venovať čisto partnerovi a budete s partnerom tráviť všetky voľné chvíle, môžete v jeho očiach pôsobiť nudne a nesamostatne.

Nedávate partnerovi voľnosť

Žena, ktorá je na svojom partnerovi závislá, očakáva od svojho náprotivku to isté. Teda, aby s ňou trávil všetky voľné chvíle. Rozhodne svojho partnera neobmedzujte, nechajte ho dýchať a doprajte mu voľnosť, v opačnom prípade by ho mohol váš vzťah zadusiť.

Nestaráte sa o seba

Túto chybu robia často ženy, ktoré sú v dlhodobom vzťahu. Keďže si myslia, že svojho partnera majú istého, prestanú sa o seba postupne starať. Pokiaľ žena bude pôsobiť zanedbane, jej partner môže ľahšie podľahnúť atraktívnejšiemu náprotivku. Nie je samozrejme potrebné vyzerať ako Barbie, nie je ale od veci, keď aj po rokoch budete pôsobiť pekne, čisto, upravene a zdravo.

Ďalšie chyby, ktoré robia ženy vo vzťahu

  1. Neusmievate sa a ste stále negatívne naladená.
  2. Zasvätíte do záležitostí svojho vzťahu tretiu osobu, najmä svoju matku alebo svokru.
  3. Svojho partnera málo chválite a nevážite si to, čo pre vás robí.
  4. Príliš na svojho partnera tlačíte, aby sa váš vzťah posunul niekam ďalej (napríklad k spoločnému bývaniu, svadbe alebo deťom)
reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 18. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.