Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najidentickejšie dvojičky sveta šokujú: Túžia po potomstve s rovnakým mužom

reklama:
Najidentickejšie dvojičky sveta šokujú: Túžia po potomstve s rovnakým mužom

Rovnako vyzerajú, rovnako sa obliekajú a najnovšie im obom naraz začali tikať biologické hodiny. Identické dvojičky Anna a Lucy DeCinque zatúžili po dieťati v tom istom čase. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sestry pre svoje bábätká nechceli aj totožného otca.

Ak si myslíte, že vaša rodina je zvláštna, určite to prehodnotíte. Austrálske dvojičky, ktoré majú za to, že sú najidentickejšími na svete, robia všetko spoločne. A to doslovne! Nielen, že sa od seba nepohnú od momentu, kedy sa ráno zobudia, ale najnovšie sa rozhodli spoločne založiť i rodinu. Mladé ženy majú za cieľ otehotnieť s tým istým mužom.

Od seba ani na krok

Kedysi dievčatá zvykli randievať s rôznymi mužmi, no zistili, že toto nie je cesta pre ne. “Nefungovalo to, pretože oni nechápali, že sme si boli tak blízko. Chceli nás oddeliť,” uviedla Lucy, ktorá so sestrou zdieľa rovnaké jedlá, posteľ, instagramový profil aj sprchu. Podľa portálu littlethings.com dokonca ženy urobia každý deň rovnaký počet krokov a majú za sebou aj totožné plastické operácie.

O partnera Bena Byrne sa sestry delia už deväť rokov. “Aby sme boli úprimné, je pre nás jednoduché zdieľať priateľa,“ uviedli Anna a Lucy vo videu z roku 2017. Ben sám pochádza z dvojičiek, a tak chápe vzájomnú blízkosť svojich partneriek. Tie nedávno potvrdili, že chcú mať s mužom svojich životov aj deti. A, samozrejme, ideálne v rovnaký čas.

Sestry DeCinque tvrdia, že ich vzťah funguje krásne. Jediné, čo im chýba ku šťastiu, sú bábätká. “Chceme spoločne prežiť tehotenstvo, chceme, aby naše telá vyzerali rovnako,“ povedala Lucy v ďalšom videu, na Yahoo! Teraz preto dvojičky riešia dilemu, ako na to – či zvoliť prirodzenú cestu, alebo hľadať svoje šťastie prostredníctvom umelého oplodnenia.

Foto: @annalucydecinque / Instagram

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. júna 2023Zdroj www.littlethings.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.