Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najmenší hudobný kritik: Bábätko dvojako reaguje na spev mamy a otca

reklama:
Najmenší hudobný kritik: Bábätko dvojako reaguje na spev mamy a otca

Ešte nevie ani sedieť, no už si vie povedať, čo sa mu páči a čo nie. Sociálne siete ovládlo video pár mesačného chlapčeka, ktorý reaguje na spev svojich rodičov. Kým po jedného výkone sa slastne usmieva, druhý ho totálne rozplače.

Video na Instagram zavesila country speváčka Carrie Underwood. Zachytáva, ako sa spolu s manželom skláňajú nad svojim maličkým synom a spievajú mu. Najprv jeden, potom druhý. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby dieťa nevyjadrovalo svoj postoj k hudobnému nadaniu svojich rodičov tým najzábavnejším spôsobom.

Po tom, ako zaspieval úryvok skladby otecko, chlapček sa žalostne rozplakal. Jeho nálada sa zmení až keď zaznie krásny hlas jeho maminy. Video rozosmialo tisícky ľudí. Niektorým bábätko pripomína známeho kata z amerických hudobných súťaží, Simona Cowella, v malom vydaní.

Foto: Instagram/Carrie Underwood

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 15. júla 2019

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.