Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najrozkošnejší malý karatista: Spôsob, akým 3-ročný chlapec získal biely opasok, vás rozosmeje

reklama:
Najrozkošnejší malý karatista: Spôsob, akým 3 ročný chlapec získal biely opasok, vás rozosmeje

Vynaliezavosti sa medze nekladú. Aby chlapček mohol dostať svoj prvý opasok v športe zvanom Taekwondo, musel zložiť náročnú skúšku. Na to, aby prelomil dosku na polovicu, využil snáď všetky dostupné cesty.

Na internete sa objavilo roztomilé video, natočené počas hodiny kórejského bojového umenia, tzv. Taekwonda. Na záberoch vidieť 3-ročné dieťa a jeho trénera, ktorý ho povzbudzuje k úderu nohou do dosky. Cieľom je jej rozlomenie na polovice.

Už hneď prvý pokus chlapčeka o zdolanie neľahkej úlohy, vám zaiste vyčarí úsmev na tvári. Malý žiačik vyskočí na dosku oboma nohami a s bojovým výkrikom po nej dupe dovtedy, kým ho tréner so smiechom nezloží na zem.

Aj nasledujúce pokusy sú zábavné – dieťa najprv skopne dosku zo základne, potom po nej buchne rukami. Po niekoľkých trénerových vysvetleniach však pochopí, ako na to. Ešte pár krát neúspešne nôžkou udrie do dosky, až napokon za veľkého aplauzu všetkých prítomných zdolá naoko neprekonateľnú prekážku.

Za svoje veľké úsilie si šikovný chlapček vyslúžil odmenu. V závere videa mu tréner uviazal okolo pása jeho prvý, biely pás.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 1. júna 2019Zdroj www.facebook.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.