Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najrozkošnejšie momenty bábätiek: Fotky, aké musí mať každý rodič vo svojom albume

reklama:
Najrozkošnejšie momenty bábätiek: Fotky, aké musí mať každý rodič vo svojom albume

Zachyťte tie najkrajšie okamihy! Ak máte doma novorodenca, alebo sa pripravujete na jeho čoskorý príchod, nachystajte si fotoaparáty. Prvé momenty vášho drobca sú totiž neopakovateľné a navždy vám budú pripomínať čarovné obdobie jeho príchodu na svet. Aké zábery by nemali chýbať vo vašom rodinnom albume?

Opúšťanie nemocnice

Fotografie priamo z nemocnice patria prirodzene k prvým, ktoré si novopečené mamičky a oteckovia urobia. Nemali by ste však zabúdať ani na tak slávnostný okamih, akým je odnášanie si vytúženého bábätka domov.

Nožičky

Foto: pexels.com

Drobučké nôžky novonarodeného dieťatka dokážu roztopiť aj to najtvrdšie srdce. Ak chcete zvýrazniť, aké sú malé a krehké, odfoťte ich vo vašich dlaniach.

Rúčka držiaca váš prst

Takýto typ fotografie vám navždy bude pripomínať, aké maličké bolo vaše bábätko a ako veľmi vás potrebovalo.

Prvý úsmev

Rozdávanie prvých úsmevov je tým, na čo každý rodič nedočkavo čaká. Nenechajte si ujsť príležitosť a zaznamenajte tieto výnimočné momenty.

S obľúbenou hračkou

Hračka, ktorú váš drobec miluje, ho často sprevádza celé detstvo. Tak prečo nezdokumentovať, s akou obľubou sa k nej túlil v úplných počiatkoch?

Súrodenecká láska

Foto:pexels.com

Zábery so staršími bračekmi či sestričkami rozhodne v rodinnom albume nesmú chýbať. Úprimná láska, ktorá z takýchto fotografií priam srší, vás bude hriať aj keď vaše deti odrastú.

Zoznamovanie sa s dobrotami

Prechádzate na tuhú stravu? Čaká vás jeden veselý okamih za druhým. S každou maškrtou prichádza nová pleťová maska.

Vlasové kreácie

Každý v rodine má trošku inú predstavu o tom, ako by malo byť bábätko učesané, a tak občas vznikajú naozaj zábavné portréty.

Spoznávanie sveta

A post shared by Vanessa Perez (@vanessaperez379) on Nov 4, 2018 at 2:03pm PST

Posadenie sa, štvornožkovanie, prvé krôčky…to všetko sú dôležité míľniky v živote vášho bábätka. Buďte pripravení a majte fotoaparát vždy v pohotovosti. Niektoré situácie sa oplatí zaznamenať aj na kameru.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 5. novembra 2018

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.