Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najrozkošnejšie spravodajstvo: Rosnička ohlásila predpoveď počasia s malým asistentom na chrbte

reklama:
Najrozkošnejšie spravodajstvo: Rosnička ohlásila predpoveď počasia s malým asistentom na chrbte

Diváci pred televíznymi obrazovkami neverili vlastným očiam. Spravodajstvo, aké si pre nich pripravila rosnička Susie Martin, ešte nezažili.

Hlásateľka americkej televízie Susie je zároveň aj matkou a veľkou nadšenkyňou kontaktného rodičovstva. Svoj postoj sa rozhodla prejaviť verejne, pred tisíckami televíznych divákov. Do práce zobrala svojho ročného synčeka, aby všetkým ukázala, že zvládnuť sa dá všetko – rola mamy aj zamestnanie – vďaka jednej úžasnej pomôcke.

Svoj spravodajský výstup zvládla Susie s chlapčaťom na chrbte. Napriek tejto „maličkosti” bola rosnička profesionálna a prirodzená, ako vždy. Dieťa si počas vysielania zívlo a napokon, cític mamičkino teplo, pokojne pred kamerami zaspalo.

Netradičná predpoveď počasia sa objavila na obrazovkách v októbri, počas Medzinárodného týždňa nosenia detí, a ešte aj dnes je medzi užívateľmi internetu veľmi populárna. Zábery boli zdieľané na sociálnych sieťach, pričom len na Facebooku si vyslúžili viac ako 1,2 milióna zobrazení a tisíce komentárov.

Neskôr v rozhovore pre Good Morning America Susie priznala, že chcela verejne podporiť myšlienku nosenia detí, ktorá aj jej samej veľmi pomáha zvládnuť každodenné povinnosti. Vďaka šatke si môže dokonale vychutnať blízkosť svojho synčeka a zároveň má voľné ruky. To, že je spokojný aj jej chlapček, je jasne vidno na záberoch zo štúdia.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 12. júna 2023Zdroj www.mirror.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.