Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najsmutnejšia nevesta: Miesto svadobného sľubu prečítala pred oltárom dôkaz o nevere

reklama:
Najsmutnejšia nevesta: Miesto svadobného sľubu prečítala pred oltárom dôkaz o nevere

Mal to byť najšťastnejší deň jej života, no osud to zariadil inak. Mladá žena sa nemohla dočkať okamihu, kedy povie vytúžené áno milovanému mužovi. Všetko zmenil anonymný text, ktorý sa jej dostal do rúk len pár hodín pred svadbou.

Dojímavý príbeh Casey nenechá jedno oko suché. Žena, ktorá dnes už mala byť vydatou paňou, sa zdôverila so svojou trpkou skúsenosťou portálu whimn.com.

Snový vzťah?

Casey a Alex tvorili zamilovanú dvojicu šesť rokov. Plánovali spolu budúcnosť, ich rodiny boli spriatelené, nič nestálo v ceste tomu, aby šťastní zaľúbenci prepojili svoje životy aj úradne. S príchodom dňa D sa však všetko obrátilo naruby.

Poslednú noc pred svadbou strávila Casey v spoločnosti partie svojich najlepších kamarátiek. Mobil jej stále ohlasoval správy, prajúce veľa šťastia a lásky do ďalšieho života. Náhle však zapípala smska, ktorá sa výrazne odlišovala od tých ostatných. Z čísla, ktoré Casey nepoznala jej prišla séria obrázkov s popisom: “Ja by som si ho nebrala. Ty áno?”

Foto: pexels.com

Správa, ktorá všetko zmenila

Obrázky, na ktoré Casey hľadela s nemým úžasom, boli screenshotmi konverzácie medzi jej nastávajúcim a neznámou ženou. Niektoré z nich boli pritom poriadne pikantné. “Každé slovo bolo ako dýka v mojom srdci,” spomína na momenty ako zo zlého filmu mladá žena.

Casey nevedela čo robiť. Do svadby ostávalo iba niekoľko hodín, všetko bolo zaplatené, hostia nachystaní. Navyše, neverného priateľa stále milovala celým svojim srdcom. Hoci sa kamarátky užialenej nevesty vyhrážali Alexovi všetkými druhmi násilia, Casey sa rozhodla svadbu nezrušiť a ani nevolať svojmu milému, aby ho konfrontovala.

Foto: pexels.com

Dráma pred oltárom

Statočná žena sa vydržala trápiť až do momentu, keď roztrasená predstúpila pred svoju rodinu, priateľov a nič netušiaceho ženícha. “Dnes tu nebude žiadna svadba,“ oznámila Casey pred hosťami, „Zdá sa, že Alex nie je ten, kto som si myslela, že je.“

Po tom, ako davom otriasol prvotný šok, Casey pokračovala v odhaľovaní krutej reality. “Čítala som každú správu, ktorú mi poslala. S každým slovom sa z Alexovej tváre strácala farba,” povedala sklamaná nevesta s tým, že jej vyvolený nemal čo k celej situácii ani povedať a nakoniec vypochodoval z kostola.

Casey sa poďakovala všetkým prítomným za to, že prišli. Hoci jej svadobný deň nedopadol podľa predstáv, žena sa rozhodla zavŕšiť ho akousi oslavou čestnosti a hľadania skutočnej lásky.

Foto: pexels.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. novembra 2018Zdroj www.whimn.com.au

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.