Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najstaršie dvojičky Británie oslávili 102 rokov. Aký je ich recept na dlhovekosť?

reklama:
Najstaršie dvojičky Británie oslávili 102 rokov. Aký je ich recept na dlhovekosť?

Dvojitá oslava! Dosiahnutie veku 102 rokov je dôvodom na veľkú radosť, a o to viac, keď sú oslávenkyne hneď dve. Najstaršie dvojičky v Spojenom kráľovstve tvrdia, že ich dlhovekosť je šťastím. Čomu vďačia za tak vitálny život?

Zažili štyroch monarchov, 20 premiérov, prežili dve svetové vojny. Irene Crumpová a Phyllis Jones z Anglicka sa narodili 20. novembra 1916, s približne 25 minútovým rozdielom. A hoci dnes už majú dámy určité zdravotné problémy súvisiace s ich úctyhodným vekom, stále sú v dobrej kondícii. Spoločne žijú v jednej domácnosti a navzájom sa podporujú.

Milujúca rodina pri príležitosti krásneho sviatku nachystala malú párty, a tak dvojičky mohli svoj deň náležite osláviť. Pre dailymail.co.uk prezradili, že kľúčom k dlhému životu je jesť ryby a piť „silné“ nápoje.

foto: Caters News Agency

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 21. novembra 2018Zdroj www.dailymail.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.