Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najťažšie situácie v živote pracujúcich matiek

reklama:
Najťažšie situácie v živote pracujúcich matiek

Jasličky

Viete, že vás čaká namáhavé ráno. Musíte svojho drobčeka odviesť do jaslí a nechať ho tam, hoci plače a prosí vás aby ste ho vzali so sebou. Musíte však utekať do práce a tak ho necháte pani vychovávateľkám a s malou jazvou na duši si sadáte do auta.

Chýbajú vám „prvé“ momenty

Kým sedíte v kancelárii a odrátavate čas do konca, myslíte na to, ako ste odrezaná od tých kľúčových momentov ako prvé slovo, prvý krôčik, prvý zúbok či prvý tanček.

Diana Smirnova/ flickr.com

Pečenie

Ako pracujúca žena skoro nemáte čas navariť deťom ani len večeru, nie to ešte ich obľúbené koláčiky. Kúpite im ich v domácej pekárničke a v snahe predstierať, že je to váš výtvor, vyhodíte nenápadne obaly a celá šťastná utekáte za deťmi do škôlky. Všetko ide skvelo, až kým na chodbe nestretnete ďalšiu pracujúcu mamičku s rovnakými koláčikmi.

haley.s/ flickr.com

Prázdniny

Najkritickejším obdobím je čas od začiatku prázdnin až po začiatok letného tábora. Nájsť v tomto čase niekoho, kto sa o vaše deti postará je niekedy naozaj náročné.

Večera v znamení objednania pizze

Po náročnom dni v práci máte plnú hlavu starostí a akoby šibnutím čarovného prútika prichádza ďalšia úloha: večera pre deti. Niekedy sa to naozaj nedá a jedinou možnosťou je nezdravá a k obezite vedúca pizza.

san-sanphotography/ flickr.com

Výčitky od detí

Tisnú sa vám do očí slzy, keď vám vaše dieťa vyčíta, že jediné ostalo zabudnuté v škôlke, či jediné nemalo mamičku na prvom futbalovom zápase. Všetko kvôli vašej práci. Po tom, čo sa obvinenia utíšia vy beriete 20€ a darujete ich vašej ratolesti ako revanš po spackanom dni. Následne si však uvedomíte, že iba zlé matky siahajú po uplácaní vlastných detí.

EgoUnderLock/ flickr.com

Choroba vášho maličkého

Zostať doma pri vašej ratolesti, ktorá trpí vysokou horúčkou ale prísť o jedinečnú šancu o kariérny postup? Alebo naopak? Akokoľvek sa rozhodnete, vždy to bude bolieť. Cítite sa ako medzi dvoma mlynmi ktoré nejdú zastaviť.

Lindy Pfaff/ flickr.com

titulná foto: Marc Balay/ flickr.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 24. marca 2017

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.