Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Najbláznivejšie miesta na požiadanie o ruku

reklama:
Najbláznivejšie miesta na požiadanie o ruku

Pripravili sme pre vás 5 top miest, ktoré sú také bláznivé na túto príležitosť, žeby ste o nich ani nepovedali.

1. Na koncerte

Je celkom vtipné snažiť sa prekričať interpreta v strede pesničky alebo všetkých prítomných fanúšikov, ale má to svoje čaro. Najmä ak muž svoju polovičku zoberie na obľúbeného speváka a počas romantickej piesne sa spýta čarovnú otázku: ,,Chceš sa stať mojou ženou?“

2. Pozri sa z okna!

Táto idea sa dá pochopiť rôznymi cestami. Na chodník pred domom sa dá veľkým písmom napísať niečo kriedou. Takisto sa dajú sviečky uložiť do tvaru písmen avšak vykuknúť z okna sa musí po zotmení. Takisto sa nápis pekne vyníma v snehu. Ale to len za predpokladu, že ste spolu niekde na chate, kde nechodí veľa ľudí okolo a sneh je čerstvý a nedotknutý. Inak by sa asi ťažko ustrážilo, aby ho ľudia nepošliapali.

3. Na exotickej dovolenke

Krásna story bude, ak kamarátkam poviete, že vás drahý požiadal v Austrálií, na Kube alebo na Islande. Chce to trošku zainvestovať, ale na tento zážitok tak skoro nezabudnete. Celkovo požiadať niekoho na romantickom miestečku na dovolenke je veľmi príjemné.

4. Romantika na Slovensku

Skvelé na túto príležitosť sú aj slovenské miesta. Na Slovensku sa nachádza množstvo krásnych romantických miest, napríklad kaštiele. Nám sa páčia všetky, no vyberáme pre predstavu niekoľko z nich napríklad kaštieľ v Budmericiach alebo kaštieľ v Betliari. Bláznivým miestom by mohol byť v rámci turistiky vysoký vrch. Kým sa na neho dostanete budete možno trochu unavení, ale stojí to zato, najmä vďaka výhľadu.

5. Karaoke

Skvelou cestou môže byť zaspievanie pesničky. Zvoľte jednoduché slová, žiadne zložité rýmy, aby ste sa neminuli účinku. Krásne bude, ak ju sami dokážete zložiť, no ak nemáte toto nadanie, zvoľte si nejakú známu romantickú baladu a po zaspievaní sa jej to spýtajte.

Pridávame bonusový typ pre extra odvážnych: Napísať sa dá otázka aj na oblohu lietadlom, rovnako môžete ukryť seba s otázkou na nejakom mieste a napísať dotyčnej vyvolenej cestu k ,,pokladu“ a na záver, ak ste si úplne nekonečne istý, môžete si to dať aj vytetovať. Prípadnemožno si skúste dať vytetovať vaše iniciály v srdiečku a pod..

Foto: Pixabay.com

Autor: Katarína V.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 20. apríla 2016

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.