Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nápad kreatívneho otecka: Prebaľovací pultík a vozík na náradie v jednom

reklama:
Nápad kreatívneho otecka: Prebaľovací pultík a vozík na náradie v jednom

S úlohou od ženy si poradil po svojom. Mechanik David Pike (44) zostal zaskočený, keď ho po vychovaní dvoch detí manželka požiadala o zabezpečenie prebaľovacieho pultu pre ďalšie bábätká. Vynaliezavý muž však nezaháľal a prišiel s riešením, ktoré nikto nečakal.

Posledný prírastok do rodiny 44-ročného muža prišiel len nedávno, a to rovno dvojmo. “Som manželom úžasnej ženy Denise a otcom štyroch krásnych dcér – od trojtýždňových dvojčiat, až po našu najstaršiu, ktorá má 18 rokov,” vyznal sa s hrdosťou David Pike na internete.

V čase, keď milujúci rodičia zistili, že Denise nosí pod srdcom až dve bábätká, začal sa kolotoč zháňania výbavičky. Kým zabezpečenie kočíka či postieľky otecka príliš nevyviedlo z rovnováhy, úplne odlišne vnímal potrebu prebaľovacieho pultu. “Nepamätám si, že by sme niekedy nejaký mali,” priznal muž svoje rozčarovanie. Napokon však s manželkou súhlasil a sľúbil, že pultík bude.

David začal úpenlivo premýšľať, ako splniť želanie svojej polovičky. Okrem toho, že sa mal stať už štvornásobným oteckom, bol aj mechanikom a vášnivým nadšencom áut. Jeho technické myslenie mu preto nedalo spávať, neustále rozmýšľal nad efektívnosťou prebaľovacieho pultu v ich domácnosti. Vŕtalo mu v hlave, ako dlho ho budú využívať. A nepôjde len o ďalší kus detského nábytku, ktorý sa neskôr budú snažiť predať za pár babiek cez bazár?

Netrvalo dlho a šikovný otecko prišiel s nápadom za všetky drobné. Vozík na náradie! So zásuvkami a policami, využiteľnými na plienky, krémy či olejčeky, a zapustenou vrchnou časťou, do ktorej stačilo vložiť podložku pod bábätko, bol na prebaľovanie ako predurčený. Davida taktiež oslovila využiteľnosť novej pomôcky do budúcnosti. Určite sa už nevie dočkať, ako ho využije, keď raz jeho dvojičky odrastú.

Foto: Facebook/MotorCity Mechanic

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj Zdroj: faithtap.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.