Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nápoj, ktorý podporí chudnutie a zmierni bolesti žalúdka

reklama:
Nápoj, ktorý podporí chudnutie a zmierni bolesti žalúdka

Tento nápoj z troch surovín bude účinný pri chudnutí. Podporí rýchlejšie chudnutie alebo v prípade bolesti žalúdka po nejakom ťažkom stráviteľnom jedle. Niet divu, pretože nápoj obsahuje suroviny, ktoré máme po prvé všetci doma, a po druhé sú to suroviny prírodného pôvodu, ktoré sú nielen zdravé, ale aj účinné. Pripravte si nápoj zo sódy, vody a citróna, budete žasnúť nad účinkami.

Zložka prvá – sóda

Najskôr niekoľko málo slov o tomto bielom poklade. V ľudskom tele od rána prebiehajú určité procesy, ktoré sú podmienené zvykmi, jedlom, ale napríklad aj stresom. Kvôli takýmto rôznym procesom sa môže meniť pH v tele. A ak pH nemá takú hladinu, akú by malo mať, môžu nastať určité zdravotné problémy, ako je zápal, rakovina, ale aj nespavosť. Tento biely poklad môže regulovať hladinu kyslosti v tele. Ak budete pravidelne užívať sódu, stav v organizme sa zlepší a stabilizuje, navyše odkyslíme žalúdok a vaša váha bude regulovaná.

Zložka druhá – citrón

Druhou zložkou nápoja je citrón. Šťava vytlačená z citróna dokáže urýchliť prácu žlčníka a pečene. Čo je určite dokonalé pre metabolický proces, ktorý podporí očistu tela od zbytočných jedovatých látok v tele. Naviac má citrón pozitívny vplyv na tráviaci systém a podporuje pohyb čriev. Tiež dokáže pomôcť v črevách absorbovať dôležité živiny, ktoré sa šíria ďalej po tele. Ak tieto suroviny zmiešate dohromady, vznikne úžasná tekutina s liečivou schopnosťou.

Na prípravu budete potrebovať:

  • voda 300 mililitrov
  • šťava z polovice citróna
  • sóda ½ čajovej lyžičky

Nápoj pripravujte bezprostredne pred tým, než ho budete piť, inak stratí svoje liečivé vlastnosti. Pripravte malý pohárik o 150 ml a nalejte do neho šťavu z citróna, prisypte sódu a napustite do pol pohára vodu. Túto tekutinu pite pomaly a po dúškoch, aby bol organizmus schopný prispôsobiť sa nápoju a vzal si z neho všetky prospešné látky. Ak vám sóda nechutí, môžete celok doplniť o lístky mäty alebo citrónovej medovky. Pridajte pokojne aj ľad.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 3. augusta 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.