Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nebezpečná detská zubná pasta z Poľska

reklama:
Nebezpečná detská zubná pasta z Poľska

Pastu preventívne z predaja stiahla spoločnosť Kaufland Slovenská republika, pretože počas jeho výroby mohlo dôjsť k bakteriálnej kontaminácii obsahu.

Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR upozorňuje na výskyt nebezpečnej zubnej pasty pre deti od 2 do 6 rokov. Názov výrobku je Denta Plus Kids 2 – 6, strawberry tooth gel. Značka výrobku je Denta Plus, krajinou pôvodu je Poľsko. Pasta je balená v 100 ml tube.

Spoločnosť Kaufland Slovenská republika informovala ÚVZ SR, že na základe vlastného rozhodnutia, z dôvodu preventívnej opatrnosti, sťahuje uvedený výrobok z predaja, pretože počas jeho výroby mohlo dôjsť k bakteriálnej kontaminácii obsahu. Zákazníci môžu tento výrobok vrátiť v ktorejkoľvek predajni Kaufland na Slovensku a bude im vrátená plná cena výrobku, a to aj bez predloženia pokladničného bloku.

Informoval hlavný hygienik SR Ivan Rovný.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. júla 2013

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.