Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nemocničný baby boom: 7 sestričiek z rovnakého oddelenia otehotnelo naraz. Teraz ukázali svoje bábätká

reklama:
Nemocničný baby boom: 7 sestričiek z rovnakého oddelenia otehotnelo naraz. Teraz ukázali svoje bábätká

S novorodencami akoby sa vrece roztrhlo. Na pôrodníckom oddelení nemocnice v Illinois berú sestričky svoju prácu vážne a rozhodli sa ísť príkladom. Až sedem kolegýň tu otehotnelo naraz, s odstupom iba niekoľkých mesiacov. Pred pár dňami predstavili svetu svojich sedem pokladov.

Zdravotné sestry Susan, Britaney, Ashley, Sara, Rebecca, Gwen a Michele otehotneli vlani, približne v rovnakom čase. Šesť mesiacov dozadu všetky svorne zapózovali pred fotoaparátom, aby ukázali zaokrúhľujúce sa brušká, a v období od augusta do decembra postupne priviedli na svet svojich drobčekov.

Novopečené mamičky troch chlapcov a štyroch dievčat žiaria šťastím. “Nemocničný pavilón pre ženy má svoj vlastný baby boom. Milujeme všetky naše bábätká,” potvrdzuje príspevok na sociálnej sieti.

Foto: Anderson Hospital, dailymail.co.uk

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 8. júna 2023Zdroj www.dailymail.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.