Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nemohla mať deti celý život, v 50 rokoch sa ale stal zázrak a nikto nevedel, ako je to možné

reklama:
Nemohla mať deti celý život, v 50 rokoch sa ale stal zázrak a nikto nevedel, ako je to možné

Luiz Vornford (50) z Veľkej Británie hľadala svoje prvé dieťa 16 rokov. Bohužiaľ také tehotenstvo má veľký háčik. Jej manžel bol raz ženatý a potom, čo mal syna z prvého manželstva, podstúpil vasektómiu. Zamilovali sa do seba a nakoniec sa vzali. Luiz bola oboznámená s vazektómiou, a tak skúsila IVF, aby otehotnela. Boj trval až šestnásť rokov.

Lekári využívajú na umelé oplodnenie darcovské bunky. Pani urobila mnoho pokusov, ale márne. Nepodarilo sa tehotenstvo alebo skončilo potratom v prvom trimestri. Ženu to ale neodradilo a stále viac dúfala, že sa raz matkou naozaj stane. Keď manželia chceli vec hodiť za hlavu, Luiz sa stretla s doktorom Hassanom Shehasom, ktorý pár presvedčil, aby ešte naposledy skúsili umelé oplodnenie. Luiz súhlasila s oplodnením.

Neuveriteľné, ale posledné umelé oplodnenie sa podarilo. O šestnásť rokov neskôr sa Luiz dostala do iného stavu. Žena bola v poriadku po celú dobu tehotenstva a dojčenského veku. Porodila cisárskym rezom bez komplikácií.

Po narodení sú bábätko aj mamička zdravé a spokojné. Dieťa bolo úspešné, zdravé a nemalo žiadne komplikácie, preto bolo rýchlo prepustené. Lewis povedal: Dr. Hassan Shehas je moja spriaznená duša. Je to profesionál vo svojom odbore a vďaka nemu máme s manželom krásne a zdravé dieťa. Teraz sa ale žena môže radovať zo zdravého syna, splnil sa jej detský sen.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. mája 2022

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.