Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nemohla mať deti, tak si adoptovala štvorčatá. Potom sa stalo niečo, čo absolútne nikto nečakal

reklama:
Nemohla mať deti, tak si adoptovala štvorčatá. Potom sa stalo niečo, čo absolútne nikto nečakal

Vy už určite tušíte, ako tento príbeh skončí, ale aj tak vám ho povieme, pretože je viac ako neuveriteľný. Maxine a Jake Young z Pensylvánie sa vzali a obaja snívali o založení veľkej rodiny. To sa im však dlhú dobu nedarilo a tak sa pár vydal do detského domova odkiaľ si adoptovali 3 deti.

A keďže chceli skutočne veľkú rodinu, o niekoľko týždňov neskôr adoptovali ešte jedného novorodenca, dievčatko. A bola to skutočne krásna a šťastná rodinka. Počas starosti o deti Maxine úplne zabudla na to, že nemôže byť matkou. Bola šťastná a svojím adoptovaným deťom dávala tú najväčšiu lásku, akú mohla.

Lenže potom sa stalo niečo, s čím absolútne nikto nepočítal. Maxine otehotnela. „Nikdy som si nemyslela, že by som mohla otehotnieť. Pamätám si, ako som písala svojmu manželovi. Panebože, som tehotná,“ spomína Maxine. Lenže to pravé a najväčšie prekvapenie ešte len malo prísť.

Žena totiž počas prvého ultrazvuku zistila, že nečaká iba jedno dieťa, ale rovno 4. Deti sa v 32. týždni tehotenstva. Chvíľu boli na jednotke intenzívnej starostlivosti a potom šli všetci spoločne domov. Obrovská rodina sa tak rozrástla o ďalších 4 členov. Maxine so svojím partnerom všetko zvláda a tvoria tak úplne úžasnú rodinu.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. júna 2021

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.