Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nemôžete spať? Internet ovládlo video mamy a syna, ktorí bojujú s nespavosťou tancom

reklama:
Nemôžete spať? Internet ovládlo video mamy a syna, ktorí bojujú s nespavosťou tancom

Radosť z pohybu je pre nich ten najlepší liek! Na internet sa dostala nahrávka zachytávajúca mamu so synom, ktorí sa rozhodli zatočiť s nespavosťou svojským spôsobom. Ich tanečné číslo už vyčarilo úsmev na tvárach tisícok ľudí po celom svete.

Láska k hudbe je tým, čo spája túto rodinu. Lance tancuje so svojou mamou Lucy od nepamäti. K pohybovým zručnostiam ho začala viesť od momentu, kedy sa naučil chodiť a rytmus v krvi sa v ňom dodnes nezaprie. Aj vďaka tomu má starostlivá žena vo svojom synovi skvelú oporu vo chvíľach, kedy nemôže zaspať.

Keď sa Lucy sťažuje na to, že nie je unavená, Lance vie okamžite zakročiť. Za najlepší liek na pokojný nočný spánok nepovažuje rátanie ovečiek, ani žiadnu zázračnú tabletku, ale obyčajný tanec.

Internet ovládla nahrávka, na ktorej je zachytená veselá rutina Lucy a jej syna. Keď zaznejú prvé tóny pesničky Dear Husband od Meghan Trainor, Lance chytí svoju mamu za ruku a spoločne sa začínajú vlniť v rezkých rytmoch. V ich fantastickej choreografii ich podporuje aj Lancova malá dcérka.

Približne v polovici skladby sa Lucy obráti na kameru a hovorí, že to je to, čo sa stane, keď ľudia v Louisiane nemôžu spať. Tanečná dvojica si získala srdcia internetových užívateľov v priebehu niekoľkých minút od uverejnenia videa. Radosť, ktorá srší z ich nočného kuchynského čísla, je jednoducho nákazlivá.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 29. novembra 2018Zdroj en.stories.newsner.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.