Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nesmrteľná láska zo strednej školy. Dvojica si svoje áno povedala po 57 rokoch

reklama:
Nesmrteľná láska zo strednej školy. Dvojica si svoje áno povedala po 57 rokoch

Testom času a vzdialenosti prešli na jednotku. Barbara Cotton a Curtis Brewer sa do seba zamilovali ešte na strednej škole, no osud ich láske nedoprial a rozdelil ich na desiatky rokov.

Barbara a Curtis tvorili dvojicu už na strednej škole. Napriek tomu, že sa nikdy neprestali milovať a technicky sa nikdy nerozišli, okolnosti ich od seba odlúčili. Stratili kontakt na viac ako 50 rokov, počas ktorých žili v rôznych štátoch a ich cesty sa uberali rozličným smerom.

Až 57 rokov od posledného stretnutia sa dvojici podarilo opäť nájsť jeden druhého. “Videla ma na classmates.com. Odpovedal som jej späť, veľmi rýchlo som jej odpovedal,“ uviedol Curtis pre Fox6. Netrvalo dlho a párik začal spolu randiť a o onedlho prišla aj žiadosť o ruku.

Cesta k spoločnému šťastiu trvala Barbare a Curtisovi desiatky rokov, no neskutočné sa napokon stalo realitou. “Vždy ma miloval a ja som milovala jeho,” povedala Barbara. Ako šťastný pár dodal, je pre nich stále ťažké uveriť, že sú skutočne spolu.

foto: foxnews.com

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 11. januára 2019Zdroj www.foxnews.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.