Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Netradičné tipy pre krásu: Posuňte vaše rutinné zvyky v starostlivosti o zovňajšok na vyšší level

reklama:
Netradičné tipy pre krásu: Posuňte vaše rutinné zvyky v starostlivosti o zovňajšok na vyšší level

Ktorá žena by aspoň z času na čas nedopriala trošku zvýšenej pozornosti svojej pleti či vlasom? Ak navyše patríte medzi tie dámy, ktoré v oblasti krásy rady experimentujú, prinášame vám zopár trikov, ktoré musíte určite vyskúšať.

Použite zubnú kefku na odstránenie mŕtvych buniek

Jemnou masážou sa dokážete hravo zbavíť odumretých buniek z vašej pokožky. Navlhčite zubnú kefku a krúživými pohybmi ňou masírujte vaše pery.

Premeňte váš trblietavý rúž na matný

Už ste mierne otrávená z rúžu, ktorý bežne používate? Zmeňte jeho charakter pomocou jednoduchého triku. Naneste rúž na pery a vezmite si kúsok vreckovky. Oddeľte od seba jej jednotlivé vrsty a jednou z nich prikryte vaše pery. Následne si vezmite kefku alebo štetec s priesvitným púdrom a prejdite ním cez vreckovku. Po jej odstránení uvidíte ten rozdiel.

Foto: Boksburg

Originálny vzhľad pier docielite pomocou očných tieňov

Vezmite si obyčajný balzam na pery a zmiešajte ho s pigmentom očného tieňu, ktorý sa vám pozdáva. Novovzniknutý rúž naneste pomocou prstu alebo kefky na pery a užite si ten efekt.

Dajte zbohom čiernym bodkám vďaka vajíčkam

Na očistenie pleti vám postačí kúsok toaletného papieru a vaječný bielok. Pomocou týchto dvoch pomôcok postupne vytvorte na tvári tri vrstvy akejsi masky a tú po vysušení jednoducho odstráňte. Celé vám to zaberie asi 30 minút.

Odstráňte škvrny po mejkape holiacim krémom

Stalo sa vám už, že ste si mejkapom v rýchlosti ušpinili vaše obľúbené tričko? Žiadne obavy. Neželané škvrny vám pomôže odstrániť holiaci krém. Stačí ho naniesť na znečistené miesto a tričko hodiť do prania.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 6. júna 2023Zdroj www.metdaan.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.