Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Neuveriteľná hra osudu: Zamilovaná dvojica si povedala svoje áno po 50 rokoch odlúčenia

reklama:
Neuveriteľná hra osudu: Zamilovaná dvojica si povedala svoje áno po 50 rokoch odlúčenia

Príbeh, ktorý vháňa slzy do očí. Písal sa rok 1962, keď sa pohľady Janice Rude a Prentissa Willsona stretli po prvýkrát. Dvojica túžila svoju lásku navždy spečatiť, no sen o spoločnom živote stroskotal pre náboženské dôvody. Osud to však napokon zariadil po svojom a po pol storočí odlúčenia dal páru druhú šancu na nový začiatok.

Túžili ostať navždy spolu

Ich príbeh začal v Los Angeles, v bistre, v ktorom Janice pracovala na polovičný úväzok. Vtedy ešte mladučký Prentiss vstával každé ráno, len aby zastihol dievča svojich snov v práci. Janice bola od neho staršia, a tak mladík nedúfal, že by mal u nej vôbec nejakú šancu. “Bola pre mňa príliš krásna,” vyslovil sa zo svojich citov Prentiss.

Foto: © Janice Rude-Willson / Facebook © Prentiss Willson / Facebook

Napriek všetkému sa medzi dvojicou vytvorilo silné puto, ktoré sa ešte umocnilo po tom, ako Janice pripravila pre Prentissa prekvapenie jeho života. Od kamaráta si vypýtala jeho adresu a šoférovala takmer 250 kilometrov, len aby mohla stráviť Vďakyvzdanie so svojim milým a jeho rodinou.

Mladý muž bol šťastím bez seba. Len krátko na to zamilovaný pár ohlásil zásnuby. Oznam o tejto radostnej novine bol publikovaný i v miestnych novinách.

Foto: © Janice Rude-Willson / Facebook © Prentiss Willson / Facebook

Šťastie netrvalo dlho

Radosť dvoch zaľúbencov pominula po tom, ako Janice priznala svoju lásku k židovskému chlapcovi svojej rodine. U kresťansky založeného otca sa nestretla s pochopením a už vôbec nie so súhlasom k sobášu. Striktný muž dokonca dcére pohrozil, že ak svoj vzťah neukončí, nebude viac finančne podporovať jej štúdium.

Hoci so zlomeným srdcom, Janice sa poddala vôli neúprosného otca. Neostávalo nič iné, iba dať láske svojho života zbohom.

Príbeh lásky nekončí

Zronení zaľúbenci sa vydali každý svojou vlastnou cestou. Prentiss odišiel študovať do Harvardu a stal sa úspešným advokátom, Janice sa ujala rodinnej firmy. Obaja si našli nových partnerov a uzavreli s nimi manželstvá, ktoré neskôr aj tak stroskotali.

Osud sa prihlásil k slovu, keď do rodín oboch bývalých partnerov zavítala smrť. V približne rovnakom čase museli čeliť večnej strate tých najbližších osôb. Medzi pozostalosťami milovaných mám našli čosi, čo ich poriadne vyviedlo z miery. Ústrižky novín, ktoré oznamovali ich zasnúbenie z minulosti, boli jasným signálom, že je čas na zmenu.

Foto: © Janice Rude-Willson / Facebook © Prentiss Willson / Facebook

Odpoveď na výzvu osudu

Keď sa obaja exmilenci opäť stali slobodnými, Prentiss požiadal Janice o schôdzku. Po takmer 17 500 dňoch odlúčenia sa napokon stretli v San Franciscu, aby si dopriali prvé rande svojho druhého životného pokusu.

Nové svadobné oznámenia zamilovaného páru obsahovali originálny ústrižok novín z roku 1962. Dňa 19. augusta 2012 si Prentiss a Janice konečne povedali vytúžené áno na mieste, kde sa prvýkrát stretli.

Foto: © Janice Rude-Willson / Facebook © Prentiss Willson / Facebook

Foto: © Janice Rude-Willson / Facebook © Prentiss Willson / Facebook

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 4. júna 2023Zdroj brightside.me

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.