Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Neuveriteľná premena: Otecko schudol desiatky kíl kvôli svojim deťom

reklama:
Neuveriteľná premena: Otecko schudol desiatky kíl kvôli svojim deťom

Drastická zmena životného štýlu sa vyplatila! Jeremiah Peterson z Montany v USA sa rozhodol, že je načase niečo so sebou urobiť. K radikálnemu kroku ho nakopol nevinný výlet s jeho manželkou a tromi deťmi.

Keď sa Petersenovci vybrali na nenáročnú túru, hlava rodiny vážila vyše 130 kilogramov. Netrvalo dlho a Jeremiah zistil, že už nedokáže držať krok so svojimi ratolesťami. Uvedomil si, že nadišiel čas na zmenu a od toho dňa prevrátil celý svoj spôsob života naruby.

Zaťatý otecko prestal piť alkohol a počas obedňajšej prestávky v práci si miesto vysedávania za stolom zvykol chodiť do posilňovne. Naordinoval si ketogénnu diétu a výsledky sa čoskoro dostavili. V priebehu 150 dní sa mu podarilo zhodiť vyše 40 kíl.

Vďaka zmene životného štýlu sa z Jeremiaha stal zdravší a sebavedomejší muž. Je živým dôkazom toho, že nikdy nie je príliš neskoro na to, aby človek na sebe zamakal.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 25. apríla 2019Zdroj www.facebook.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.