Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nevesta nemohla vynechať chorú babičku zo svojho svadobného dňa. V bielych šatách ju prekvapila v nemocnici

reklama:
Nevesta nemohla vynechať chorú babičku zo svojho svadobného dňa. V bielych šatách ju prekvapila v nemocnici

Predstavte si, že mesiace až roky strávite plánovaním dokonalej svadby, a potom, v deň D, nemá stáť po vašom boku jedna z najdôležitejších osôb vášho života. Nevesta sa rozhodla, že nenechá osud, aby prekazil jej svadobný deň. Bez babičky, ktorá musela byť hospitalizovaná, by to predsa nebolo ono.

Nie každý deň vidíte nevestu v bielej róbe, ktorá sa náhli chodbami nemocnice. Nuž, na internete sa objavilo video, ktoré jednu takú situáciu zachytáva. Nevesta, jej družička a blízki rodinní príbuzní sa vyobliekaní v slávnostných šatách vybrali do zdravotného strediska, aby zo svadobného dňa nevyčlenili dôležitú osobu.

Babička, hospitalizovaná v nemocnici, sa veľmi túžila zúčastniť svadby svojej vnučky, no zdravotný stav jej to nedovolil. Preto sa nevesta rozhodla milovanú starkú prekvapiť a zdieľať svoj deň spolu s ňou aj napriek všetkým prekážkam.

Reakcia nič netušiacej babičky dojíma. Sediac na nemocničnom lôžku, v obklopení prístrojov a hadičiek, sa jej s príchodom vnučky rozžiaria oči. „Ach môj bože!“ Hovorí. „Oh, zlatko! Vyzeráš tak nádherne!“

Po krásnom zvítaní dáva nevesta starej žene na ruku svadobnú stužku, ako symbol toho, že v najšťastnejší deň jej života bude s ňou, hoci nie fyzicky. Následne si urobia fotky na pamiatku a s prísľubom návštevy v nasledujúci deň sa nevesta s babičkou lúči.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 9. mája 2019Zdroj www.dailymail.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.