Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nevinná zábavka, alebo týranie zvierat? Jazda bábätka na korytnačke vyvolala vlnu kritiky

reklama:
Nevinná zábavka, alebo týranie zvierat? Jazda bábätka na korytnačke vyvolala vlnu kritiky

Zábava hraničiaca s krutosťou? Na internete sa objavilo video, ktoré vyvolalo medzi ľuďmi zmiešané emócie. V krátkom klipe vidno, ako sa malé dievčatko vozí na chrbte korytnačky. Zatiaľ čo batoľa vyzerá byť spokojné, mnohí nahrávku odsúdili ako týranie zvierat.

Kontroverzné video bolo natočené v Parklande na Floride. Zobrazuje jazdu bábätka, pripútaného v autosedačke, na chrbte veľkej korytnačky. Dievčatko menom Harlynn je ešte príliš malé na to, aby si plne uvedomovalo, čo sa vlastne deje. V pozadí však počuť hlasy dospelých ľudí, ktorí dieťa povzbudzujú, aby zakývalo mamičke.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6438931/Toddler-girl-enjoys-ride-tortoise-adorable-video.html#v-942393668621415655

Hoci nie je známe, či bola korytnačka počas jazdy zranená, video zaznamenalo rozličné reakcie. Kým niektorí ho považujú za rozkošné a sú presvedčení, že veľkému plazu sa nemohlo nič stať, iní tento názor nezdieľajú. Pre viacerých ľudí je takáto zábavka príliš krutá, ďalší dokonca hovoria o zneužívaní zvierat.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 7. júna 2023Zdroj www.dailymail.co.uk

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.