Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Nezvyčajná záchranná akcia: Policajti ratovali dieťa zaseknuté v hračke

reklama:
Nezvyčajná záchranná akcia: Policajti ratovali dieťa zaseknuté v hračke

Malý chlapec doplatil na svoju zvedavosť. Iba 20-mesačný Luca z New Jersey uviazol polovičkou svojho tela v hračke v tvare veľkej kocky. Na pomoc dieťaťu boli privolaní muži zákona.

Na tiesňovú linku zavolala Soona Choe po tom, ako jej dieťa ostalo zakliesnené v predmete určenom na hranie. Malý Luca nezaprel svoju dobrodružnú povahu a do hračky, ktorá má drobcov učiť rôznym tvarom, sa namiesto pomôcok snažil dostať samého seba. Von však už vyliezť svojpomocne nevedel.

Chlapcovi napokon prišli na pomoc policajti, ktorí ostali komickou situáciou doslova očarení. “Keď som tam prišiel, jeho výraz bol skrátka nezaplatiteľný. V tvári mal napísané: “Áno, urobil som to”. Bolo to rozkošné,” povedal seržant Rick Hernandez pre CBS.

Mužom zákona sa napokon Lucu podarilo z hračky vyslobodiť. Chlapcová mama, samozrejme, celú úsmevnú situáciu zvečnila fotoaparátom. O vtipné zábery sa na sociálnych sieťach podelilo aj policajné oddelenie, vďaka čomu sa teraz bavia stovky ľudí na internete.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 30. januára 2019Zdroj www.foxnews.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.