Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Novinový doručovateľ nemohol uveriť vlastným očiam: Uprostred cesty našiel ležať novorodenca

reklama:
Novinový doručovateľ nemohol uveriť vlastným očiam: Uprostred cesty našiel ležať novorodenca

Na túto službu nikdy nezabudne! Aurelio Fuentes Jr. (21) pracuje ako doručovateľ novín v Kalifornii. Keď v pondelok nastupoval na šichtu, predpokladal, že to bude deň ako každý iný. Krátko po 4:30 ráno však zažil niečo, čo ním totálne otriaslo. Uprostred cesty ležalo len pár hodinové bábätko.

Mladý doručovateľ mal za sebou dve hodiny práce, keď zrazu spozoroval niečo nezvyčajné. “Na ceste vidím ležať jasne bielu vec. Hovorím si, je to zviera?” opisuje muž okamih, ktorý sa mu už navždy vryje do pamäti. Vzápätí si totiž uvedomil, že to, čo vidí, je dieťa

Len pár hodinové dievčatko ležalo na zemi naľahko oblečené. Mladý muž okamžite vedel, že musí konať a utekal novorodencovi na pomoc. Kým prišla sanitka, bezbranné bábätko utíšil a postaral sa oň. “Dieťaťu bola zima, ale, našťastie, bolo objavené dostatočne zavčasu, aby sa uzdravilo,” uviedla za políciu Tyson Pogueová.

Vyšetrovatelia sa snažia odhaliť, ako sa novorodenec vlastne objavil uprostred cesty. Jeden zo svedkov mal prísť s tvrdením, že prišiel do kontaktu s rozrušenou matkou pred tým, ako opustila svoje dieťa. Zúfalá žena ho mala prosiť, aby si jej bábätko vzal. Hoci ešte nie je objasnené, čo presne sa v osudové momenty udialo, matka dieťaťa teraz čelí viacerým obvineniam.

reklama:
Bezplatný email raz týždenne s novinkami zo Zivotsdetmi.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Najčítanejšie za 24 hodín

Autor Dátum 10. júna 2023Zdroj abc30.com

Som milovníkom dobrých rád a nápadov. Svojimi článkami už roky prispievam redakcii a pomáham ľuďom uľahčiť si každodenný život.

K téme

Zivotsdetmi.sk
Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.